06 / 05 / 2024

Fatma Toru Meramın imar planını anlattı

Fatma Toru Meramın imar planını anlattı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Mahallemizde Başkan Var' projesi kapsamında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Toru vatandaşlara imar planlarının son durumunu anlattı.

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma İmren Akgün tarafından kuruldu.

Cübbeli Ahmet TOKİ fetvasını yorumladı!

Cübbeli Ahmet, Diyanet İşleri'nin TOKİ fetvasını yorumladı. Cübbeli, "Diyanet 'enflasyonun altında' diyor. Enflasyonun altında diye faize fetva verilmez. Diyanet meramını anlatamıyor. Burada vadeli satış var. Bu durum caizdir" dedi...

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Meram'ın 10 mahallesine tapu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapular dağıtılıyor.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

Fatma Toru Meramın imar planını anlattı Haberi

Fatma Toru Meramın imar planını anlattı

Toru, Yaylapınar Spor Tesisleri’nde düzenlenen programda, Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Süleymaniye ve Karaaslan Aybahçe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Bu bölgelerin uzun yıllardır tarımsal vasıflı bölge olduğuna belirten Toru, “Bunun çözümü için imar planlarını yeniledik ve tüm parsellerimizin imar yoğunluğunu aynı seviyeye getirdik” dedi.


Toru, imar planlarının yapılmış olmasının tek başına yeterli olmadığına vurgulayarak, şunları kaydetti:


“Mülkiyet sorunlarının çözümü için 18 uygulamanın başlaması gerekiyordu. Şu anda bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Yıl başına kadar inşallah askıya çıkacak hale gelecek. Askı sürecinden sonra önümüzdeki yıl yeni tapuları teslim etmiş olacağız. Yeniden tescille ruhsatlı olarak yeni yapılar yapabileceksiniz. Hisseli ya da başkasının üzerinde tapusu olanlar da yeni tapularına kavuşmuş olacak. Tapular çıktıktan sonra yeni yollar açılacak, altyapı ile ilgili eksiklikler giderilecek, park alanları...