04 / 05 / 2024

Fatoş ve Emir sarıgülün Acarkent villası

Fatoş ve Emir sarıgülün Acarkent villası

Fatoş - Emir Sarıgül, Acarkent'teki muhteşem evlerinin kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Çift bin 200 metrekarelik, 4 katlı villaya 2013'te taşınmıştı.

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emir Özel tarafından kuruldu.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Boran Andak tarafından kuruldu.

Fatoş ve Emir sarıgülün Acarkent villası Haberi

Fatoş ve Emir sarıgülün Acarkent villası

Fatoş - Emir Sarıgül, Acarkent'teki muhteşem evleri, 2 salon, Spa ve birçok yatak odasının bulunduğu dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Kumaş ve mobilya seçiminde Yavuzer Mimarlık'tan destek aldıklarını söyleyen Fatoş Sarıgül şöyle dedi: 'İkimizde kalabalık davetler vermeyi seviyoruz. Misafirimiz hiç eksik olmaz''