13 / 05 / 2024

fatrih terim stadı adana

fatrih terim stadı adana

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Haluk Ekinci, Sarıçam ilçesinde yapılacak ve "Koza Arena Stadyumu" adı verilmesi planlanan stada “Fatih Terim Stadyumu” isminin verilmesini istediklerini ifade etti...

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

5 Ocak Fatih Terim Stadı AVM olmayacak!

5 Ocak Stadı'nın yerine alış,veriş merkezi yapımını amaçlayan imar planı mahkeme tarafından iptal edildi. Çetinkaya, şehir Plancıları Odası'nın açmış olduğu 5 Ocak Fatih Terim Stadı ile ilgili davanın sonuçlandığını basın toplantısı yapılacağını açıkladı

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine AVM yapılmayacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi.

Adana 5 Ocak Stadı AVM mi olacak?

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ııın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi.

5 Ocak Stadı AVM olmayacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Cetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi. İşte yapılan açıklamalar...

Fatih Terim: Timsah Arena modern ve çağdaş bir yapı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursa'da yapımı devam eden Timsah Arena Stadını gezdi. Terim, "Bursa gibi şampiyonluğu yaşamış bir kentin bu stada ihtiyacı vardı. Bence çok modern ve çağdaş bir yapı.'' diye konuştu." dedi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'na özel bakım yapılıyor!

İstanbul Başakşehir'in maçlarına ev sahipliği yapan stadın çimlerine Hollanda'dan getirilen özel malzemelerle yapay güneş ışığı uygulanıyor. Asbaşkan Altan: "Yalancı güneş dediğimiz sistemle, hava kapalıyken çimlerin gelişmesini sağlayacağız" dedi.

Fatih Terim'in Olimpiyat Stadı projesi!

Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ın da zorunlu evi olan ancak misafirlerini gittiğine gideceğine pişman eden Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir plan üzerinde duruluyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'na Wembley modeli!

Türkiye’nin çok tartışılan stadyumuna, Atatürk Olimpiyat Stadı’na en çarpıcı öneri Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı, 365 gün yaşayan bir mekana çevrilecek

Beşiktaş'ta stad kira sorunu yaşanıyor!

Spor Toto Süper Lig’de 23 Kasım’da Kasımpaşa’yla oynayacağı iç saha maçına, Fatih Terim Stadı’nda çıkmayı kararlaştıran Beşiktaş yönetimi, Başakşehir Kulübü’yle ‘ kira ’ krizi yaşıyor...

fatrih terim stadı adana Haberi

fatrih terim stadı adana


Adana’da TOKİ'nin yapacağı yeni stadyuma Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in isminin verilmesi için kampanya başlatıldı.


İstanbul’da faaliyet gösteren Adana Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Haluk Ekinci, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Sarıçam ilçesinde yapılacak ve "Koza Arena Stadyumu" adı verilmesi planlanan stada “Fatih Terim Stadyumu” isminin verilmesini istediklerini ifade etti.


Adana’nın kebap ve şalgamla değil, dünya çapındaki değerlerle marka kent olabileceğini savunan Ekinci, "Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim’in adının, yapılacak yeni stadyuma verilmesinin Adana’nın markalarıyla öne çıkması ve marka kent olması adına daha anlamlı olacağına inanıyor ve desteğinizi istiyoruz. Adana milletvekilleri, belediye başkanları, 49 sivil toplum kuruluşu ve şehrin diğer dinamikleri, derneğimizce başlatılan kampanyaya gönülden destek vermekte"...