20 / 05 / 2024

Fatsa belediye projeleri

Fatsa belediye projeleri

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Muharrem Aktepe'den imar barışı açıklaması!

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların İmar Barışı Kanunu’ndan faydalanamayacağını dile getirdi.

Muharrem Aktepe'den imar barışı hatırlatması!

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen İmar Barışı için başvuruların 31 Ekim tarihine kadar devam ettiğini dile getirdi. 

Fatsa belediye projeleri Haberi

Fatsa belediye projeleri

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını açıkladı. Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurtuluş Mahallesi Üstad Sokak, Nazar Sokak ve Ege Sokak’ın birleştiği nokta ile Evkaf Mahallesi Canlı Sokak’ta başlatılan futbol sahası çalışmasının 1 ay içerinde tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacağı belirtildi.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan sosyal belediyecilik çerçevesinde gençleri de düşünerek bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Gençlerin evde bilgisayar, televizyon başında ya da farklı bir yerde zararlı alışkanlıklarla meşgul olmak yerine vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri için futbol sahası yapmaya karar aldık. Bu futbol sahası tabii ki standart büyüklükte olmayacak ancak kale direkleri olacak. Yıllar önce amatör futbol sahaları ve halı sahalar olmadan önce Dumlupınar İlkokulu bahçesinde...