08 / 05 / 2024

Fatsa Belediyesi binası inşaatı

Fatsa Belediyesi binası inşaatı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Anlayan "Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak." dedi..

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Fatsa Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 8 ofis!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresinde yer alan 8 ofisi ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Fatsa Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi Başkanlığı tarafından Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 11 gayrimekul satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 935 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa'da 20.9 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresindeki 19 gayrimenkulü ihaleyle satıyor. İhale 24 Temmuz'da yapılacak...

Fatsa'da restoran yapımı ve gayrimenkul satış ihalesi 5 Nisan'da

Fatsa Belediyesi tarafından kafe-restoran yapımı-kiralama ihalesi ile 13 gayrimenkulün satış ihalesi 5 Nisan'da yapılacak...

Fatsa'da 7.9 milyon TL'ye satılık arsa ve 12 ofis!

Fatsa Belediyesi, Dolunay (Yapraklı) Mahallesi'ndeki arsa ile M.K.P. Mahallesi'ndeki 12 ofisi ihale ile satıyor..

Fatsa Belediyesi binası inşaatı Haberi

Fatsa Belediyesi binası inşaatı

Fatsa Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatı devam ediyor. İnşaatta son tabliye betonu döküldü. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemede bulundu.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye binası bünyesinde satışa çıkacak olan dükkan ve ofislerle ilgili en geç bayram sonrası ilana çıkacaklarını duyurdu.


Başkan Anlayan, yeni hizmet binasının estetik şehre katkı sağlamak amacıyla Selçuklu mimarisinde yapıldığını söyledi. Başkan Anlayan yapı hakkında,"Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak." dedi. 


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Kaba inşaatının son tabliye betonunu döküyoruz. Çok şükür kazasız belasız bu ana kadar da getirdik inşallah Rabbim yine kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Bizim için önemli bir yatırım çünkü mevcut belediye binamız hem eski hem de alan olarak yetmiyor. Burada ihtiyaçlara cevap verebilecek donanımda ve...