23 / 07 / 2024

Fatsa Belediyesi icra haberleri

Fatsa Belediyesi icra haberleri

Fatsa Belediyesi Ordu İlçesi'nde yer alan işyerlerini ve arsalarını 20 Ağustos ile 25 Ağustos 2014 tarihinde satışa çıkardı. İhale saat 10:00 ile 16:15 arasında gerçekleşecek..

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Demre Belediyesi'ne icra geldi!

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi mi başlatıldı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin 1 milyon 17 bin 995 lira alacağını ödemediği için icralık oldu...

Jet Fadıl ödeme yapamadı, Siirt Belediyesi icralık oldu!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yapacağını açıkladığı Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon lira borcunu ödemeyince, binayı yapan firma tarafından belediyeye icra takibi başlatıldı.

Fadıl Akgündüz ödeme yapmayınca HDP'li Siirt Belediyesi icralık oldu!

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yaptıracağını belirttiği Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon TL borcunu ödemeyince, binayı yapan firma tarafından belediyeye icra takibi başlatıldı...

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Kuşadası Belediyesi'ne haciz şoku!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, faizleriyle birlikte 750 bin lirayı bulan otogar ücretlerinin ödenmemesi üzerine Kuşadası Belediyesi hakkında icra takibi başlattı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Belediyesi icra haberleri Haberi

Fatsa Belediyesi icra haberleri

Fatsa Belediyesi Ordu İli Fatsa İlçesi'nde yer alan işyeri ve arsaları 3 milyın 196 bin TL bedelle satıyor. İhalede yer alan işyerleri 1,2,3  ve 4.katlarda bulunuyor. İşyerleri Plevne Caddesi'ne veya İnönü Caddesi'nde cepheli durumda.


Diğer taşınmaz niteliğindeki arsalar ise, Kurtuluş Mahallesi, Evkaf Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Dolunay Mahallesi'nde olmak üzere toplam 5 adet arsadan meydana geliyor. İhale kapalı teklif usulü ile yapılacak. 


20 ile 25 Ağustos 2014 tarihleri arasında ihaleye çıkacak olan arsa ve iş yeri niteliğindeki taşınmazların satışı saat 10 ile 16:15 arasında yapılacak. 


İhale İlanı


FATSA BELEDİYESİ TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


MADDE 2. İHALENİN YERİ, GÜNÜ VE SAATİ

İhale Ordu ili Fatsa ilçesi M. Kemal Paşa Mah. Plevne Cad. No. 6’da bulunan Belediye hizmet binasının 3. Katında, belediye meclisi toplantı salonunda yapılacak olup;

TABLO...