30 / 04 / 2024

Fatsa Huzurevi

Fatsa Huzurevi

Fatsa Belediyesi'nin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Fatsa Huzurevi inşaatı sürüyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, kaba inşaatı biten Fatsa Huzurevi inşaatını inceledi. Huzurevi için Büyükşehir Belediyesinden 1 milyon TL kaynak aktarımı kararı çıkmıştı

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Fatsa Huzurevi'ni Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Fatsa Belediyesi'nin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Fatsa Huzurevi projesine büyükşehirden destek!

Fatsa Belediyesinin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Ordu Fatsa'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde çalıştığı inşaattan düşen bir işçi yaralandı. 36 yaşındaki Şenol K.,112 Acil ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu Fatsa Belediyesi'nin yeni bina inşaatı başladı!

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu ve teknik ekip de eşlik ettiler.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Ordu Fatsa çevre yolu projesinde değişikliğe gidildi!

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa çevre yolu projesinde değişikliğe gidildiğini belirterek, yeniden etüt çalışması yapıldığını bildirdi.

Fatsa'ya 18 milyonluk yol yatırımı!

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra çok şey kazandığını belirterek, “İl genelinde olduğu gibi Fatsa ilçemizde de birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi

Ordu Fatsa Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

ORDU'nun Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binasının ihalesinin yapıldığını ve sözleşmesinin imzalandığını açıkladı. Belediye binasının zemin katında belediye ile beraber ayrıca 12 işyerleri de olacak.

Fatsa İskelesi'nde saha düzenleme çalışmaları başladı!

30 metre uzatılarak ağır tonajlı gemilerin rahatlıkla gelebilmesini sağlayan çalışmanın ardından, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa iskelesinde kısa bir süre içerisinde saha düzenleme çalışmasına başladı.

Fatsa Huzurevi Haberi

Fatsa Huzurevi

Fatsa Belediyesi'nin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak. 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediyesi'nin talebi üzerine devraldıkları huzurevi binasını öngörülen zaman içerisinde bitireceklerini söyledi. Yapımı devam eden huzurevi binasında yaptığı incelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, "Sosyal belediyecilikte örnek çalışmaları olan Fatsa Belediyemiz gayet olumlu ve iyi niyetli bir düşünce ile 3 yıl önce huzurevi projesinin inşaatına başladı, ancak büyükşehir sürecinden sonra maddi anlamda bir takım zorluklarla karşılaşmaları nedeniyle geriye kalan kısmın yapımını bizim üstlenmemizi talep ettiler" dedi.


BAKANLIĞA TESLİM EDİLECEK

Yılmaz, "Biz de bunu kabul ettik. Aradan geçen süre içerisinde Fatsa Belediyemiz yaklaşık 1,5 milyon lira harcadı. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak 720 bin lira destek olmak suretiyle inşaatı yüzde 60 seviyesine...