04 / 05 / 2024

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'ya yapılması taahhüt edilen Cumhuriyet Meydanı Projesi, Atatürk Parkı Projesi ve Harikalar Diyarı Projesiyle ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 


"DANIŞTAY KARARINI BEKLİYORUZ" 

Fatsa'ya yapılması planlana Cumhuriyet Meydanı Projesi, Atatürk Parkı Projesi ve Harikalar Diyarı Projesi ile ilgili konuşan Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı Projelerimizde son aşamalardayız. Bu projeleri Belediye Başkanımız Hüseyin Bey sonuna kadar takip ediyor. Bu projelerimizde ihaleye çıkmayı bekliyor. Bu projeleri kendi bütçemiz doğrultusunda hayata geçireceğiz. Sadece Fatsa'da olmadığı Ünye'de bu süreç takılan projemiz var. Bunların hepsi bir bütün halinde olduğunda bizi en çok engelleyen Altınordu'da devam eden Kentsel Dönüşüm projesinin Danıştay'daki davasının neticelenmesidir. Dava sonuçlanır sonuçlanmaz ifade ettiğim projeler için net bir takvim verebilirim" şeklinde konuştu. 


Mir Kuzey


Geri Dön