01 / 05 / 2024

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

Diri fay hattı haritası güncellendi, deprem beklenen iller tek tek açıklandı! Uzmandan 7.4 uyarısı geldi! 

Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremlerin ardından hızlandı. Prof. Dr. Okan Tüysüz, katıldığı bir canlı yayında deprem beklenen şehirleri tek tek sıraladı. 

Diri fay hatları, hükümet projesi olarak ele alınmalı! Belediyelerin finansman kaynağı yeterli olmayabilir!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, diri fay hatları ve Eskişehir'in deprem riski ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Arguç tarafından kuruldu.

Myz Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myz Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz tarafından kuruldu.

Nima Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nima Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Kibar tarafından kuruldu.

Nima Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nima Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Kibar tarafından kuruldu.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Kemal Durak tarafından kuruldu.

Snc Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Snc Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Sancak tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Dls Desıgn Dekorasyon Ve Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dls Desıgn Dekorasyon Ve Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Mirasyedi tarafından kuruldu.

JMO'dan son dakika fay açıklaması: Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir!

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Şevket Demirbaş, fay hatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirbaş, "Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir" dedi. İşte ayrıntılar...

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

Fay Dekorasyon Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...