28 / 07 / 2024

FC Giyim on mağaza açtı

FC Giyim on mağaza açtı

Perakende sektöründe rekabetin artması, bu alanda faaliyet gösteren hazır giyimcileri kendi markalarını yaratmaya yöneltiyor. Gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında mağaza zinciri oluşturan bu firmaların sayısı sürekli artıyor...

19 soruda DKY On Kağıthane projesi!

38 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. İşte 205 konuta sahip 19 soruda DKY On Kağıthane projesi...

DKY On Kağıthane iletişim bilgileri!

Daire alanlarının 57 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselecek. DKY On Kağıthane iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Kağıthane satılık daire!

DKY On Kağıthane satılık daire fiyatları 392 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

DKY On daire fiyatları!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanına yayılacak projede 205 konut, ticari alan ve ofis yer alıyor. DKY On daire fiyatları 309 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kağıthane DKY On fiyatları ne kadar?

DKY On Evleri 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayan projede satışlar devam ediyor. Peki Kağıthane DKY On fiyatları ne kadar?

DKY On ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen DKY On Konutları 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Proje 38 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki DKY On ne zaman teslim edilecek?

DKY On Kağıthane satış fiyatları!

DKY On Kağıthane satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projenin ticaret alanı bin 450 metrekareden meydana geliyor.

77 Constructıon Usa Corp Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

77 Constructıon Usa Corp Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Ermin Yakup Ovalı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde açıldı.

DKY İnşaat DKY On iletişim bilgileri!

Toplam 205 konut, ticari alan ve ofislerin yer aldığı projenin 450 metrekare ticari alanı bulunuyor. DKY İnşaat DKY On iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kağıthane DKY On fiyat!

200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılacak. Kağıthane DKY On fiyat listesi kapsamında daireler 309 bin TL'den başlıyor.

DKY On satış ofisi!

Toplam 450 metrekare ticari alanı için ayrılan projede daire alanları 57 metrekareden başlıyor. DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kağıthane DKY On satılık daire!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edileceği proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. Kağıthane DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı.

DKY On Kağıthane görselleri!

DKY On Rezidans'ta teslimlerin Mart 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede dairelerin alanları 57 ile 86 metrekare arasında değişiyor. İşte DKY On Kağıthane görselleri...

FC Giyim on mağaza açtı Haberi

FC Giyim on mağaza açtı

Perakende sektöründe rekabetin artması, bu alanda faaliyet gösteren hazır giyimcileri kendi markalarını yaratmaya yöneltiyor. Gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında mağaza zinciri oluşturan bu firmaların sayısı sürekli artıyor. 


Bu kervana katılan şirketlerden biri de FC Giyim. Erkek giyim alanında faaliyet göstermek üzere 2007 yılında kurulan şirket, piyasada JFC Store markasıyla yer alıyor. İlk mağazasını bir yıl önce açan firma şu anda tamamı kendisine ait 10 mağazaya sahip. İstanbul ve Samsun'da üçer, Kırıkkale, Karaman ve Konya'da da birer mağazası var. Son şubesi ise Denizli'de açılmak üzere. JFC'nin genç patronu, FC Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, büyükşehirlerde en az üç olmak üzere tüm illerde mağaza açacaklarını belirtiyor. Kısa sürede yaygınlaşan JFC'nin bir başka özelliği de mağazalannın büyük metrekareli , olması. Sadece erkek giyim...