03 / 05 / 2024

FED Eylül faizi

FED Eylül faizi

Hazine tahvillerinde yükseliş beklentisinde olan Morgan Stanley, Fed'in Eylül ayında faiz artırımına gitmeyeceğini ve politika yapıcıların Jackson Hole'da bankanın fikrini değiştirebilecek hiçbir şey söylemediğini belirtti.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

50 bin TL'nin tam 30 günlük faizi tek tek hesaplandı! İşte son dakika mevduat faizleri Eylül 2023!

50 bin liranın tam 30 günlük faizi resmen tek tek hesaplandı. Peki mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika Eylül 2023 mevduat faiz oranları...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Ekonomik kriz, altını yerle bir etti! Analistler: Dibi gören altın, tepeyi de görecek! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatları bu hafta Fed faiz kararından sonra düşüş eğilimine geçti. Hafta sonunun son gününde de aşağı yönlü hareket eden altın fiyatlarında deprem yaşanıyor. Peki, bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar? 25 Eylül 2022 güncel altın fiyatları.

Altın fiyatlarında deprem! Görenlerin aklı çıktı! 1 gram altını bile olanlar hemen bakın! 24 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bu hafta Fed faiz kararından sonra düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk gününde de aşağı yönlü hareket eden altın fiyatlarında deprem yaşanıyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar? 24 Eylül 2022 canlı altın fiyatları.

Opel sonbaharda faizi sıfırladı! İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

Opel, eylül ayında da binek ve ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlayacak.

FED, Eylül'de faiz artırmayacak!

Hazine tahvillerinde yükseliş beklentisinde olan Morgan Stanley, Fed'in Eylül ayında faiz artırımına gitmeyeceğini ve politika yapıcıların Jackson Hole'da bankanın fikrini değiştirebilecek hiçbir şey söylemediğini belirtti.

Fed faiz oranlarını Eylül'de artıracak!

Blackstone başkan yardımcısı Wien, "Güçlenen ABD ekonomisi Fed'i faiz oranlarını Eylül'de artırmaya teşvik edebilir" dedi. Eylül ayı için faiz olasılığı yüzde 21'den yüzde 33'e geldi.

S&P'den Eylül ayı faiz açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin ABD Baş Ekonomisti Beth Ann Bovino, Fed'in Eylül ayında faiz artırabileceğini söyledi.

MARİFED İnşaat Sektörü Buluşması 29 Eylül'de WOW Hotel'de!

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması, 29 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da WOW Hotel & Convention Center'da düzenlenecek

MARİFED, 29 Eylül'de inşaat sektörünü buluşturacak!

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması, 29 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek

Japon Evler Ataşehir'de 196 bin TL'ye! Eylül'de teslim!

Kılıç İnşaat'ın hayata geçirdiği Japon Evler Ataşehir projesinde önümüzdeki Eylül ayında konut teslimleri başlayacak

FED Eylül faizi Haberi

FED Eylül faizi

Hazine tahvillerinde yükseliş beklentisinde olan Morgan Stanley, Fed'in Eylül ayında faiz artırımına gitmeyeceğini ve politika yapıcıların Jackson Hole'da bankanın fikrini değiştirebilecek hiçbir şey söylemediğini belirtti.


Hazine tahvilleri, Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer'in, Jackson Hole'da Eylül ayı faiz artırımı ihtimalinin masadan kaldırılamayacağı yönündeki yorumlarını desteklememesi ardından, Salı günü düştü. BloombergHT'de yer alan habere göre Morgan Stanley, ABD hazine tahvillerinin Ekim'den bu yana görülen en kötü ayına yönelmesine rağmen yatırımcılara beş yıllık tahvil almalarını tavsiye etmeye devam ediyor.


Fed Başkanı Janet Yellen, 26 Ağustos Jackson Hole konuşmasında faiz artırımına ilişkin görünümün güçlendiğini belirterek, piyasanın fiyatladığı Eylül ayı faiz artırımı ihtimalinin hafta başındaki yüzde 24'ten yüzde 42'ye tırmanmasında etkili olmuştu.


Morgan Stanley stratejistleri Matthew Hornbach ve Guneet Dhingra'nın bir müşteri notunda, “Jackson Hole'da ABD hazine...