05 / 07 / 2024

fed faizi oranları nedir

fed faizi oranları nedir

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz oranını son dönemdeki olumsuz küresel ekonomik ve finansal gelişmeler nedeniyle değiştirmedi.

Mevduat faizlerinde Haziran 2024 değişikliği! 1 milyon TL'nin banka banka aylık getirisi belli oldu! Hemen bakın!

Yastık altında parası olan pek çok kişi bankaların mevduat faizi oranlarındaki son durumu araştırıyor. Peki bankaların mevduat faiz oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka Haziran 2024 mevduat faizi oranları...

'Bu faizi bulamam' diyen mevduatın vadesini uzatıyor! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de 'Bu faizi bulamam' diyerek mevduatın vadesini uzatmaya başladı. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? İşte banka banka mevduat faizi oranları...

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde büyük deprem! Bankalar oranları tek tek güncelledi, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizleri de değişti ve pek çok banka faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki bankaların mevduat faizi oranlarında son durum ne oldu? En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

Bankalar son güncel faizlerini duyurdu! 1 milyon TL'nin güncel aylık getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50'ye çekmesi ile birlikte mevduat faizleri yüzde 60 bandına kadar dayanmış oldu. Son zamanlarda bankalar mevduat faizi oranlarında değişikliğe gitmiş oldu.

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

Mevduatta vade uzuyor! 150 bin TL'nin 32 günlük faizi kaç TL? Banka mevduat faiz oranları: En yüksek vadeli mevduat 2024

Uzun vadeli TL mevduatlarda tutulan para son 10 ayda 1.3 trilyon TL büyüdü ve 1.8 trilyon TL'yi geçti. Peki banka mevduat faiz oranları ne kadar? İşte en yüksek vadeli mevduat...

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

fed faizi oranları nedir Haberi

fed faizi oranları nedir

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz oranını son dönemdeki olumsuz küresel ekonomik ve finansal gelişmeler nedeniyle değiştirmedi. Fed, ayrıca bu yıla ilişkin faiz artış beklentisini aşağı yönlü revize etti.


Fed’in para politikalarını belirleyen Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) iki günlük mart toplantısı sona erdi.


Toplantının ardından yayınlanan karar metninde, FOMC üyelerinin gösterge faiz oranını yüzde 0,25-0,50 aralığında sabit tutma kararını 1'e karşı 9 oyla aldığı belirtildi.


''Küresel gelişmeler risk teşkil ediyor''


FOMC karar metninde küresel ekonomik ve finansal gelişmelerin risk teşkil etmeye devam ettiği, bu nedenle federal fonlama oranının yüzde 0,25-0,50 aralığında kalması kararı alındığı belirtildi.


AA


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Ekonomistler, ABD’deki zayıf talep ve küresel ekonomiye ilişkin karamsarlık nedeniyle faiz artırımı beklemiyordu.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada global ekonomideki gelişmelerin risk yaratmaya devam ettiğini belirten FED,...