04 / 05 / 2024

Fehmi Babacan cenaze

Fehmi Babacan cenaze

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı!

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Babacan'a inşaatçıdan da sanayiciden de tam destek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın inşaat sektöründeki sıkıntılara dikkat çekerek sanayinin ekonomideki payının arttırılması yönündeki açıklamalarına, inşaatçılardan da sanayicilerden de destek geldi. Babacan'ın sözlerini muhalefet de olumlu buldu.

Ali Babacan: İmar yasasında değişiklik yapılacak!

Mevcut imar yasalarıyla yapılan inşaatların hem şehirleri çirkinleştirdiği hem de kolay para kazanmaya yol açtığı konusunda uyarıda bulunan Babacan, milli gelirde sanayinin payını artırmak için yasaların değişeceğini söyledi...

Ali Babacan: İmar yasasında değişiklik yapılmalı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan inşaat sektöründeki rant dağılımında kuşkular bulunduğunu belirterek imar yasasında değişiklik yapılması gerektiğini söyledi. Ali Babacan, rantın adil dağıtımı konusunda şüphelerin olduğu dile getirdi.

Babacan'dan İmar Yasası uyarısı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, borçlanmanın kontrollü ve ölçülü olması için gelirle aylık taksit arasında bağ kuracak bir çalışma başlattıklarını açıkladı. Babacan, İmar Yasası ile ilgili olarak da "yeniden düzenlenmeli" yorumunu yaptı

Ali Babacan: Ekonomiyi yöneten herkes Türkiye'ye gelecek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki B-20 Türkiye Yürütme Kurulu'nu kabul etti. Ali Babacan yaptığı açıklamada "Ekonomiyi yöneten herkes Türkiye'ye gelecek" dedi

Ali Babacan: Yüzde 6 cari açıkla karşılaşacağız!

Başbakan Yardımcısı Babacan, "Bu yıl sonu itibarıyla yüzde 6, belki biraz daha altında cari açıkla karşılaşacağız. Tabii yüzde 8 gibi rakamlardan sonra 6 fena rakam değil" dedi.

Ali Babacan: Lüks alışveriş Türkiye'yi çıkmaza sokabilir!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın önceki gün üretimden uzaklaşma eğilimine dikkat çekerek, “Lüks konut, lüks AVM Türkiye’yi çıkmaza sokar” sözleri sanayicilikten gayrimenkule yönelmeyi bir kez daha gündeme taşıdı..

Ali Babacan: Lüks konut ve lüks alışveriş Türkiye’yi çıkmaza sokabilir!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ekonomiye ilişkin risklerle ilgili değerlendirmesinde “ Üretmeden dışarıdan sağlanan krediyle lüks alışveriş, lüks konut Türkiye’ yi çıkmaza sokabilir ” uyarısında bulundu...

Ali Babacan: Sanayiden kaçıp konut yapıyoruz!

Başbakan Yardımcısı Babacan sanayi üretiminin milli gelirdeki payının düştüğünü ve bunun kaygı yarattığını belirterek, “Sanayide yatırımlar düşerken yüksek gelir ve getiri olduğu için gayrimenkule yoğun ilgi var” dedi.

Fehmi Babacan cenaze Haberi

Fehmi Babacan cenaze

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan’ı vefat etti. 16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan, Holding’in Onursal Başkanı olarak görev yapıyordu.

Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Emlakkulisi.com ailesi olarak Babacan Holding ailesine başsağlığı, merhum Fehmi Babacan'na Allah’tan rahmet...