01 / 05 / 2024

Fehmi Gerçeker Stadyumu

Fehmi Gerçeker Stadyumu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘spor tesisleri ve hizmet binalarının bakım onarım çalışmaları kapsamında’ yenilediği Fehmi Gerçeker Stadyumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Kayseri Şeker halka arz ediliyor! 106 milyon lira pay için 10 Mayıs'ta talep toplanmaya başlıyor! 

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak ve 106 milyon lira pay için halka arz gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar.

Şeker fiyatları 12 yılın zirvesini gördü! Yaşanan bu artışın sebebi ne?

Şeker fiyatları, tedarikçi ülkelerden yeterince arz gerçekleşmemesi ve fon alımları ile beraber yüzde 4,3 oranında yükselerek, son 12 senenin zirvesini gördü. Uzmanlar, yüksek fiyatların ülkeleri ihracatı kısıtlamaya itebileceğini Brezilya'dan gelecek hasada kadar piyasanın daha da sıkılaşabileceğin

69 ton şeker dağıtıldı! Bunu kaçırdınız ama sonrakileri sakın kaçırmayın

Devlet tarafından çiftçilere ve arıcılara yönelik destekler devam ediyor. Bu kapsamda 69 ton şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Erkaya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Erkaya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Durkaya ve Rahmi Burak Gerçeker ortaklığında kuruldu.

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

ÖİB, 6 şehirdeki bazı taşınmazların ihalelerini gerçekleştirdi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) adına kayıtlı Erzincan, Sivas, Kahramanmaraş, Muş, Yozgat ve Nevşehir illerinde yer alan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Eker Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eker Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eker Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Şeker Finansal Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!  

Şeker Finansal Kiralama tarafından 50 milyon TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde gerçekleştirilecek kira sertifikası ihraçları SPK taarfından onaylandı...

Fehmi Gerçeker Stadyumu Haberi

Fehmi Gerçeker Stadyumu


Karacabey’de yıllar önce yaptırılan Fehmi Gerçeker Stadyumu, baştan aşağıya yenilenerek yeniden hizmete alındı. Stadyumun açılışı nedeniyle tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, davetliler ve vatandaşlar katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumun Karacabey´e çok yakıştığını ifade etti. Çok kötü durumdaki tesisin sil baştan tribününden sahasına, çevresinden duvarlarına ve aydınlatmasına kadar her şeyiyle yenilendiğini vurgulayan Başkan Altepe, “Stadyumun tadilatı yaklaşık 3 milyon TL´ye mal oldu. Başta Karacabey sporumuza ve bütün sporcularımıza, amatör sporumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.


AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ise, Bursa’nın spor talihini Başkan Altepe sayesinde yendiğini söyledi. Bugün Büyükşehir Stadyumu’nun salt yerel kaynaklarla yapılmasına hiç kimsenin cesaret edemeyeceğini...