24 / 07 / 2024

felez engelsiz kafe

felez engelsiz kafe

Falez bandı üzerinde bulunan 20 dönümlük alan, Muratpaşa Belediyesi tarafından engelsiz kafe,spor ve yaşam alanı olarak halkın hizmetine sunuluyor.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Amar ALhussaın ve Mohamad Kateba ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin ihalesi gerçekleşti. 20 dönümlük alanda yapılacak projenin yaklaşık maliyeti 22 milyon 108 bin TL.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

felez engelsiz kafe Haberi

felez engelsiz kafe

Halk arasında bilinen adı ile eski Mobil Alanı, Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalya’ya kazandırılıyor. Muratpaşa Belediyesi’nin uyguladığı proje ile değeri trilyonlarla ifade edilen yaklaşık 20 dönümlük alan ile belediyece geçici başkanlık konutu olarak kullanılan 150 metrekarelik konut, engellilere, ailelerine ve tüm kent yaşayanlarına hizmet verecek.

Şirinyalı Mahallesi’nde falez kıyı bandı üzerinde bulunan alanın, engellilerin yanı sıra tüm kent yaşayanlarına hizmet vereceğine dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bu tür alanları, inşaata boğabilirsiniz. Ama biz, bu alanlardan tüm insanlarımızın yararlanmasını istiyoruz. 29 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de hizmete sunuyoruz. Halkımızı, kendileri için hazırlanan bu tesise bekliyoruz”...