06 / 05 / 2024

fendi casa türkiye büyükyalı projesi

fendi casa türkiye büyükyalı projesi

Dünyaca ünlü İtalyan markası Fendi, binaları giydirecek. Fendi Casa, Dubai ve Miami’den sonra üçüncü durak olarak İstanbul’u seçti..

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Fendi Casa, Türkiye'de binaları da giydirecek!

Dünyaca ünlü İtalyan markası Fendi, binaları giydirecek. Fendi Casa, Dubai ve Miami’den sonra üçüncü durak olarak İstanbul’u seçti..

Fendi Casa markası Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor!

İtalyan zarafetini tüm dünyaya taşıyan Luxury Living Group ve Özak GYO dev bir iş birliğine imza atıyor. Fendi Casa, ilk kez Türkiye’de Büyükyalı ile bir gayrimenkul projesinde yer almayı planlıyor. 

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

fendi casa türkiye büyükyalı projesi Haberi

fendi casa türkiye büyükyalı projesi

Dünyaca ünlü İtalyan markası Fendi, bu kez insanları değil, binaları giydirecek. Fendi, Casa İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı projesinde bir bloğun tüm dairelerini özel olarak tasarlayacak. 

Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre dünyaca ünlü moda markaları artık sadece insanları değil, binaları da giydiriyor. 

Fendi'nin gayrimenkul sektöründeki markası Fendi Casa, bu trendin ilk temsilcilerinden biri olarak boy gösteriyor. 

Türkiye gayrimenkul sektöründeki yükselişi gören Fendi Casa, Dubai ve Miami’den sonra üçüncü durak olarak İstanbul’u seçti. Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı projesiyle bir anlaşma yaptı. Fendi Casa, projedeki 100 daireli bloku özel tasarımlarıyla giydirecek.

Kişiye özel tasarım

Rezidanslardan mobilyalardan aksesuarlara, perdelere kadar her şey Fendi tasarımı olacak. Fendi Casa koleksiyonları Büyükyalı sakinlerinin beğenisine sunulacak. 

Projede dairelerin her bir köşesi tasarlanacak ve Fendi bakış açısıyla kişiye özel tefriş edilecek. Fendi...