04 / 05 / 2024

Fener Mezarlığı yeri

Fener Mezarlığı yeri

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırları içerisinde yer alan arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İBB'ye verdi.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

İBB yer olmayan mezarlığa neden zam yaptı?

Geçen hafta içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezar yeri ve cenaze hizmeti ücretlerine zam yaptı. Aynı zamanda Zincirlikuyu gibi yer olmayan mezarlıkların ücretlerine de zam yapılması dikkat çekti...

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 30 bin lira!

İstanbul'da Zincirlikuyu, Ulus, Aşiyan ve Abide-i Hürriyet gibi mezarlıklarında boş mezar yeri 30 bin liraya satılıyor.

Silivri'de arsasını İBB'ye veren Ruşen Adalı, 100 mezar yeri aldı!

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırları içerisinde yer alan arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İBB'ye verdi.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 25 bin TL!

İstanbul'da 497'si Müslüman 67'si gayri müslim olmak üzere 564 mezarlık mevcut. Zincirlikuyu'da, yeni cenaze için mezar yeri 6 bin, hayatta olanlar için boş mezar ise 25 bin TL'ye tahsis ediliyor.

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Samsun'da orman alanını kaçak mezarlık yapıp parsel parsel sattılar!

Canik Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı.

Antalya'da isteyene mezar yeri verilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda talep eden vatandaşlara ücreti karşılığında mezar yeri tahsis edilmesine karar verdi Alanya merkez ve Cikcilli Mezarlığı'nı kapsayan alanda yapılacak uygulama AK Partililerin oyu ile kabul edildi.

İstanbul mezarlık fiyatları 2016!

İstanbul mezarlık fiyatları 2016 açıklandı. Toplam 333 mezarlığın bulunduğu Karacaahmet, Aşiyan ve Zincirlikuyu gibi gözde yerlerde mezar yeri fiyatları 22 bin TL’ye kadar çıktı.

Dünyanın ilk gökdelen mezarlığı İtalya'da inşa edilecek!

İTALYA’da Verona Kent Meclisi, dünyanın ilk gökdelen mezarlığının kente inşa edilmesine onay verdi. “Cielo Infinito” (Sonsuz Gökyüzü) adı verilen 33 katlı gökdelende 24 bin mezar yeri olacak.

İtalya'da gökdelen mezarlık inşa edilecek!

İtalya’da Verona Kent Meclisi, dünyanın ilk gökdelen mezarlığının kente inşa edilmesine onay verdi. Cielo Infinito” (Sonsuz Gökyüzü) adı verilen 33 katlı gökdelende 24 bin mezar yeri olacak.

Rezidans fiyatına lüks mezar yeri!

İstanbul’un en pahalı lokasyonları Karacaahmet, Aşiyan, Zincirlikuyu, Ortaköy, Pierre Loti gibi mezarlıklardaki 3-5 metrekarelik mezar yerleri. Zincirlikuyu mezarlığı'nda 2 adet deniz manzaralı mezar yeri 2 hafta önce 600 bin TL’ye satıldı...

Ankara'da eş yanı ve aile mezarlık ücretleri yeniden belirlendi!

Ankara'da eş yanı ve aile mezarlık ücretleri yeniden belirlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki eş yanı ve aile mezarıyla ilgili berilenen mezar yeri ücretlerini oybirliğiyle kabul etti.

Fener Mezarlığı yeri Haberi

Fener Mezarlığı yeri

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırlarında yer alan 5 bin 200 metrekarelik arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 15 Haziran 2010'da Fener Mezarlığı yakınındaki 2 pafta 3737 parsel sayılı 5 bin 200 metrekarelik arsasının mezarlık yeri olarak kullanılması amacıyla bağışlayan Adalı'nın talebi, Fenerköy İhtiyar Heyeti tarafından kabul gördü.

İBB'ye taşınan konu hakkında, Avrupa Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından rapor hazırlandı. Raporda, şu ifadelere yer verildi: "Fenerköy İhtiyar Heyeti Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda Silivri ilçesi, Fenerköy hudutları dahilinde köy mezarlığına yakın Ruşen Adalı adına kayıtlı 2 pafta 3737 parsel sayılı ve 5 bin 200 metrekarelik arsa 100 adet mezar yeri karşılığında Fenerköy Muhtarlığına şartlı olarak bağışlandı. 12 Kasım 2012 tarih 6360...