28 / 04 / 2024

Fenerbahçe mağazaları

Fenerbahçe mağazaları

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği!

30 gün sonra yürürlüğe girecek olan gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği Bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

Paşabahçe, Çankaya'da yeni mağaza açtı

Paşabahçe Mağazaları, Çankaya’da yeni mağazasını hizmete açtı. Toplam 400 metrekarelik alana sahip olan Çankaya Paşabahçe Mağazası, yaşam ve butik ürünlerinden oluşan yaklaşık 4 bin ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Fenerbahçe mağazaları Haberi

Fenerbahçe mağazaları

Fenerbahçe Spor Kulübü, geçen haftalarda yaptığı basın toplantısında, Angry Birds'ün yaratıcısı Finlandiya merkezli Rovio ile bir anlaşma sağlayarak 30 farklı model ile formalarını çocuk taraftarlarla buluşturmuştu. 


Yakın geçmişte ise Hello Kitty anlaşması yapılmıştı fakat kulüpten ve taraftarlardan tepki alınmıştı. Hello Kitty ile başlayan serüven, Angry Birds ile devam ederken Pepe ile anlaşma da çoktan sağlamış durumda. Fenerbahçe Stadı'nın altında 1500 metrekarelik alan çocuk mağazası yapılmış durumda. 


Çocuklara özel oyun alanları ve tiyatrolar da var. Hatta oyuncak anlaşmaları bile yapılmaya başlanmış. Amaçları ise sadece 

Fenerbahçeli olmak değil, tüm çocuklara Fenerbahçe sevgisini kazandırmakmış. 


Sadece dört boyutlu Angry Birds tişörtlerinden beklenen ciro 1 milyon 200 bin TL. Yıllık ciro hedeflerini ise 5 milyon olarak öngörüyorlarmış. Angry Birds karakterine taraftarların yakıştırması sonucunda araştırma yaparak karar verilmiş. Kulübün...