29 / 04 / 2024

fer yapı konut projesi

fer yapı konut projesi

FerYapı, devam eden projelerindeki anahtar teslimlerin ardından şehrin merkezinde yeni projeler geliştirmek için kollan sıvadı. Kumova. "İstanbul'da arsa bulmak çok zor. Çözüm yolu kentsel dönüşüm" dedi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

İstwest Fer Yapı iletişim!

İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 120 ay vade imkanı sunan projede konut fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı'dan yeni evlilere uygun ödeme imkanları!

Fer Yapı'nın Kartal’da hayata geçirdiği projesi Mai Residence’dan gayrimenkul almak isteyen gençler, yeni evliler, evlenmek üzere olanlar, kısacası ilk konut yatırımını yapacaklar hiç peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler 1 yıl sonra!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği projede toplam 213 daire ve 144 home ofis yer alıyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olunan Fer Yapı Mai Residence'ta 1. blok hemen teslim ediliyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ara ödemesiz, 0 peşinatla!

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Fer Yapı Mai Residence projesi kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Projede peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 330 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Fer Yapı yabancıya konut satışında artış bekliyor!

GAYRİMENKUL sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı'dan duble kampanya!

FER Yapı hayata geçirdiği ofis ve konut projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Şirket tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler peşinatsız ara ödemesiz ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı Kampüs ofis telefon!

Fer Yapı Kampüs ofis telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen Premier Kampüs Ofis projesinde firma bünyesinde 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor....

Fer Yapı Kampüs Ofis iletişim!

Fer Yapı Kampüs Ofis iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 222 47 47 olarak belirlendi. Premier Kampüs Ofis'te orta ofislerin alanları 800 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis ulaşım!

Fer Yapı Kampüs Ofis ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Premier Kampüs Ofis projesinde fiyatlar 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

fer yapı konut projesi Haberi

fer yapı konut projesi

İSTANBUL'DA 5 prestijli projede imzası bulunan FerYapı, devam eden projelerindeki anahtar teslimlerin ardından şehrin merkezinde yeni projeler geliştirmek için kollan sıvadı. Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampus Ofis projelerini yıl sonuna kadar teslim edeceklerini açıklayan FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, yeni projeler için önceliklerinin şehrin merkezi olduğunu vurguladı. Kumova. "İstanbul'da arsa bulmak çok zor. Çözüm yolu kentsel dönüşüm" dedi. 



Yeni...