07 / 05 / 2024

Fercan Başkan 2014 değerlendirmesi

Fercan Başkan 2014 değerlendirmesi

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor." dedi...

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

Melih Gökçek'e En İyi Başkan Ödülü!

Melih Gökçek, "2014'ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapılan törende Gökçek'in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Fercan Başkan kimdir?

Kayseri Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Fercan Başkan oldu. Peki, Fercan Başkan kimdir? Fercan Başkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fercan Başkan'ın biyografisi...

Fercan Başkan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Fercan Başkan, Ocak 2015 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu. Ocak 2015 itibariyle grubun Kayseri’deki oteline genel müdür olarak atanan Fercan Başkan, İngilizce biliyor.

AYD Başkanı Hulusi Belgü: Yıl sonuna kadar Türkiye'deki AVM sayısı 345 olacak!

AYD Başkanı Hulusi Belgü: 2014 yılı içinde tamamlanmış AVM yatırımlarına baktığımızda büyük ölçekli projelerin açılmış olduğunu görüyoruz. Bu yıl sektöre yapılan toplam yatırım ortalama 2.5 milyar dolara ulaştı.

Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Hüsnü Erkan oldu!

Ege-Koop Danışma Kurulu, 2014-15 çalışma döneminin ilk toplantısında hem yeni başkanını hem de yol haritasını belirledi. Kurul üyeleri, başkanlığa Ekonomist, Sosyal Bilimci, Ulusal Birlik ve Strateji Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Erkan'ı seçti...

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuru 2014!

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge projesinde 1 adet konut kurasız satışa sunuluyor.211 bin 674 TL'den satışa çıkan projede satışlar başvuru önceliğine göre yapılacak. İşte TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuru 2014...

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Elegan Yapı A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Turanlıgil 20 Temmuz'da anılacak!

19 Temmuz 2013 günü vefat eden Elegan Yapı A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Turanlıgil için 20 Temmuz 2014 günü saat 17:00'de mezarında anma töreni yapılacak

Fercan Başkan: Bu sene otellerde rekabet hizmet değil fiyat odaklı!

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor." dedi...

Fercan Başkan 2014 değerlendirmesi Haberi

Fercan Başkan 2014 değerlendirmesi

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor. Bir yanda son birkaç yılda açılan ve açılacak yeni oteller; diğer yanda kayıt dışı olan günlük kiralık evler var. Bu tabloda, özellikle kayıt dışı olan günlük kiralık ev sayısındaki devam eden hızlı artış, sektörümüzün kanayan yarası oldu. Kayıt dışı bu evlerde, turistin yaşayabileceği bir olumsuzluk, dünya çapında Türk turizm sektörüne darbe vurabilir. Biran önce kayıt dışı bu evler hakkında, gerekli önlemler alınmalıdır” dedi.

Artan yatak arzı paralelinde sektördeki rekabeti de değerlendiren Fercan Başkan, “Bu yıl, çetin bir senediyiz. Rekabet, hizmet odaklı değil, fiyat odaklı gerçekleşiyor” diye konuştu.

Almanya ve Rusya pazarı büyüyor

İstanbul’a olan ilginin artarak...