27 / 04 / 2024

Ferdi Halit Vefa

Ferdi Halit Vefa

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Hadımköy VEFA Konutları'nda kaba inşaat tamam!

Toplam 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları Arnavutköy'de bulunuyor. Satışları başlayan proje toplam 35 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor.

Ferdi iskan zorunlu mu?

İnşaat çalışmaları tamamlanmış olan binada dairelerde oturumun başlaması için iskandan sonra, ferdi iskan belgesinin alınması gerekiyor. Peki, ferdi iskan zorunlu mu?

Ferdi Tayfur 16 villasını ve arazilerini dolandırıcıya kaptırdı!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, kendisini doktor olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı. 2 yıl önce Yalova'da tamamlanmamış bir siteden aldığı 16 villa ve 6 villa arazisini kaptıran Tayfur, mahkemeye başvurdu.

Konut kredisi ferdi kaza sigortası!

Konut kredisi almak isteyen kimseler adına birkaç sigorta da düzenleniyor. Bu sigortalar arasında DASK, konut sigortası, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası da yapılabiliyor. Peki, konut kredisi ferdi kaza sigortası nedir?

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Koçyiğit, "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit: "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, Afrika ve Körfez'de üretim tesisi kuracak!

Vefa, bu yıl Afrika’da ve Körfez bölgesinde üretim tesisi kurmayı planlıyor. İhracatta da hedef büyüten Vefa, bu yıl özellikle Körfez ülkeleri ile Cezayir ve sahra altı Afrika ülkelerine yöneldi.

Samsun Vefa AVM'nin 10 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 26 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Kütahya Vefa Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya'da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Saraçoğlu, Vefa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm projesini anlatt

Ferdi Halit Vefa Haberi

Ferdi Halit Vefa

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Kablolu trenler (füniküler), teleferikler ve telesiyejler (şehir içi, banliyö veya metropol transit sistemlerin parçası olanlar hariç) ve diğer şoförlü taşıtlarla başka yerde sınıflandırılmamış kara yolu yolcu taşımacılığı 


Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Cemal Yener Tosyalı Caddesi, 23/Kat:1...