27 / 04 / 2024

ferdi tayfur villası

ferdi tayfur villası

Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde kurulu, Aben Grup tarafından hayata geçirilen Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'luk kısmına ortak oldu.

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Ferdi Tayfur, Marmaris villa davasını kaybetti!

Ferdi Tayfur, Marmaris’te 2 villa karşılığı inşaatı üstlenen taşeron firmaya açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, işi geciktirdikleri gerekçesiyle 2 villayı firmaya vermek istemeyen Tayfur’u haksız buldu.

Ferdi Tayfur 16 villasını ve arazilerini dolandırıcıya kaptırdı!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, kendisini doktor olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı. 2 yıl önce Yalova'da tamamlanmamış bir siteden aldığı 16 villa ve 6 villa arazisini kaptıran Tayfur, mahkemeye başvurdu.

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy’deki villasını satıyor!

Mahsun Kırmızıgül, sinemadan kazandığını yine sinemaya yatırıyor.Yeni çekeceği filmi için kaynak arayışına giren başarılı yönetmen Bahçeköy Saklı Koru’daki villasını 5.5 milyon dolara (15 milyon TL) satışa çıkardı.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası tarife ve talimatı tebliği!

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası tarife ve talimatı tebliği, 6 Mayıs 2015 tarihinde 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu tarife, 26/1/2015 tarihli ve 2015/7249 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe girdi...

Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi!

Artvin'deki bir HES projesinin hisselerini 900 bin dolara alan, ancak borcunun yarısını ödemeyen eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi..

Ferdi iskan almak için neler gerekli?

Ferdi iskanda daire sahibi evin metrekare ve yapının cinsine göre harçlarını ödeyerek iskanı alabiliyor. Peki, ferdi iskan almak için neler gerekli? İşte, ferdi iskan için gerekenler!

Ferdi İskan nasıl düzenlenir?

Yeni almış olduğunuz dairenizin inşaatı bitmiş oturulur vaziyete gelmiş olduğunda Ferdi İskan almanız gerekiyor. Ferdi İskan belgesi oldukça önemi bir husus olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ferdi İskan nasıl düzen

ferdi tayfur villası Haberi

ferdi tayfur villası

Ben de özledim, Sen de mi Leyla, Sevdalılar beni anlar şarkılarının sahibi Türk ses sanatçısı, besteci, yazar, ve sinema oyuncusu  Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta yer alan ve Aben Grup tarafından hayata geçirilen Borvo Resort-Condo projesine ortak oldu. 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde kurulan 177 bloktan meydana gelen devremülk projesi Borvo Resort-Condo projesinin yüzde 10'luk ortaklığı artık Ferdi Tayfur'a ait. 


Borvo Resort-Condo projesi hakkında:


Borvo Devre mülk ve Borvo Otel kısımlarından oluşan Borvo Resort-Condo projesinde devremülk satışları 14 gece 15 gün şeklinde yapılıyor. Borvo Resort-Condo projesinde devremülkler bahçe katı (garden suit), orta kat (siesta suit) ve çatı katı (sky suit) şeklinde tasarlandı. 


Borvo müstakil konutları, 14 gece 15 gün şeklinde satın alındığı gibi kişiler tarafından tamamı satın alınarak sahip olunabiliniyor. Borvo Resort-Condo...