02 / 05 / 2024

Ferdi Tayfurun villası

Ferdi Tayfurun villası

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını satıp yalı alacak!

Bahçeköy’den ayrılacaklar kervanına ünlü sanatçı Ajda Pekkan’da katıldı. Süperstar, Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki villasını 5.6 milyon dolara satışa çıkardı!

Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra Ajda Pekkan da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı. Süperstar, 1 buçuk yıl önce 3 milyon dolara aldığı villası için 5 milyon 600 bin dolar istiyor.

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Begüm-Adnan Şen çifti iki villasını Alp Şen Vakfı'na bağışlıyor!

Evladını kaybettikten sonra ABD'ye yerleşen Begüm Şen, İstanbul'daki iki ayrı villasını oğlunun adını taşıyan vakfın seçtiği hasta çocuklara tahsis edecek.

Ferdi iskan zorunlu mu?

İnşaat çalışmaları tamamlanmış olan binada dairelerde oturumun başlaması için iskandan sonra, ferdi iskan belgesinin alınması gerekiyor. Peki, ferdi iskan zorunlu mu?

Ferdi Tayfur 16 villasını ve arazilerini dolandırıcıya kaptırdı!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, kendisini doktor olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı. 2 yıl önce Yalova'da tamamlanmamış bir siteden aldığı 16 villa ve 6 villa arazisini kaptıran Tayfur, mahkemeye başvurdu.

Seda Sayan lüks villasını satıyor!

Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki deniz manzaralı, havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Villa için birçok müşterinin sıraya girdiği iddia edildi.

Seda Sayan Yalıkavak’taki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Seda Sayan, Bodrum Yalıkavak’taki villasını satışa çıkardı. Sayan, deniz manzaralı, havuzlu, müstakil evi için 2 milyon dolar istiyor. ‘Evleneceksen Gel’ isimli programla ekranlara dönen Seda Sayan, bir alışveriş merkezinde yemekte görüntülendi.

Konut kredisi ferdi kaza sigortası!

Konut kredisi almak isteyen kimseler adına birkaç sigorta da düzenleniyor. Bu sigortalar arasında DASK, konut sigortası, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası da yapılabiliyor. Peki, konut kredisi ferdi kaza sigortası nedir?

Silvio Berlusconi villasını 495 milyon euroya satıyor!

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, 168 dönümlük bir arazi üzerine kurulu villasını 495 milyon euroya Suudi kraliyet ailesine satıyor. Villanın 6 yüzme havuzu bulunuyor.

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy’deki villasını satıyor!

Mahsun Kırmızıgül, sinemadan kazandığını yine sinemaya yatırıyor.Yeni çekeceği filmi için kaynak arayışına giren başarılı yönetmen Bahçeköy Saklı Koru’daki villasını 5.5 milyon dolara (15 milyon TL) satışa çıkardı.

Ferdi Tayfurun villası Haberi

Ferdi Tayfurun villası

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’a 24 bin 900 liralık 'istinat duvarı' davası açtı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesinde yer alan bilgilere göre, Ferdi Tayfur 2017 Ekim-Kasım aylarında villasının eski isnat duvarının yenilenmesi için Lalezar İnşaat Müteahhitlik şirketiyle anlaştı. Taraflar arasında anlaşmazlık çıkması nedeniyle Lalezar İnşaat firması işi bıraktı. Bunun üzerine sadece istinat duvarının kesim işini yapması gereken Aksu Grup şirketi işin tamamını bitirdi. 

4.5 metre yükseklikteki 21 metre uzunluktaki duvarın 15 bin lira kesim işi ve 40 bin lira yeniden inşası için KDV hariç 55 bin lira bedel harcandı. Ferdi Tayfur Aksu Grup’un banka hesabına 30 bin lira, işi bırakan Lalezar Müteahhitlik şirketine 10 bin lira olmak üzere 40 bin...