10 / 05 / 2024

Ferhat Dalmaz

Ferhat Dalmaz

Anadolu Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Dalmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dalmaz tarafından kuruldu...

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

Talpa İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talpa İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Fırat Nikbay ve Ferhat Nikbay imzasıyla kuruldu.

Amasya Ferhat Tüneli 21.5 milyon TL'ye mal olacak!

Erken Roma döneminde antik kente su getirip aşkına kavuşmak için dağı 6 km uzunluğunda delen Ferhat-Şirin efsanesi, çılgın tünel projesiyle Amasya’da tescilleniyor.

Ferhat Dalmaz Haberi

Ferhat Dalmaz

Anadolu Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Dalmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Anadolu Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Mühendislik: Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği, ve elektrik mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik hizmetlerini vermek ve almak, menfi...