16 / 05 / 2024

ferhat ile şirin aşıklar müzesi

ferhat ile şirin aşıklar müzesi

Amasya Belediyesi’ nin uyguladığı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli ‘Amasya Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyonel Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde destek anlaşması imzalandı...

Amasya'da Fethat ile Şirin Aşıklar Müzesi açılıyor!

Fethat ile Şirin Aşıklar Müzesi dünyada ilk olacak...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Check Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Check Yapı Denetim Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şirin Canpolat tarafından kuruldu.

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli  ile Şirin İskender Koç tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin  TL sermaye bedeli ile Arif Şirin ve Renan Şirin tarafından kuruldu.

Meday Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meday Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şirin   Aydın tarafından kuruldu. 

Amasya Ferhat Tüneli 21.5 milyon TL'ye mal olacak!

Erken Roma döneminde antik kente su getirip aşkına kavuşmak için dağı 6 km uzunluğunda delen Ferhat-Şirin efsanesi, çılgın tünel projesiyle Amasya’da tescilleniyor.

Ferhat Tüneli'nde çalışmalara yeniden başlandı!

Ferhat ile Şirin efsanesinin yaşandığı rivayet edilen Amasya’da Harşena Dağı altında kazı çalışmaları süren Ferhat Tüneli’nde hazine olduğu söylentilerinin peşinden bir vatandaş konuyu BİMER’e taşıdı.

Jardin Eden Çeşme ile şirin bir köy inşa edilecek!

PANA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Pana Yapı, Çeşme’de yeni bir konut projesine başladı.‘Jardin Eden Çeşme’ ile altyapısı modern, şirin bir köy inşa edilmesi planlanıyor.

Adapazarı'ndaki ahşap ev mimarisi ile dikkat çekiyor!

Adapazarı’nda çizgi filmlerdeki evleri andıran şirin ahşap ev, mimarisi ile dikkat çekiyor. Evi görenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.

ferhat ile şirin aşıklar müzesi Haberi

ferhat ile şirin aşıklar müzesi


Amasya Belediyesi’nin uyguladığı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli ‘Amasya Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyonel Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde destek anlaşması imzalandı.


Amasya Belediyesi’ne ait Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi’nde düzenlenen imza törenine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Çorum Valisi Sabri Başköy, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve diğer yetkililer katıldı.


Bendin konuşlanması sonucu yükselen su seviyesiyle beraber ırmak yüzeyinde kayıkların yüzdürüleceği projenin tanıtım filminin izlenmesinin ardından bütçesi 16 milyon liranın üzerinde olan projenin 2 yılda tamamlanmasının planlandığını ve bittiği zaman Amasya’nın hedeflediği 1 milyon ziyaretçi sayısını yakalamasının büyü katkısının olacağını belirten Belediye Başkanı Cafer Özdemir, hayal edilen bu projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyacağını söyledi.


Projeye OKA’nın...