09 / 05 / 2024

Ferhat Keten biyografi

Ferhat Keten biyografi

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten kimdir? Ferhat Keten, Keten İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? Keten İnşaat'ın yeni projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Konut sektöründe projeler yarım kalabilir! 2018'deki kriz tekrarlanacak mı?

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, konutta ciddi risklerin olduğuna, 2018 yılındaki krizin tekrarlanabileceğine dikkat çekti. İşte Keten'in o açıklaması...

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Ferhat Keten: Satış odaklı projelere mola vereceğiz!

Piyasalardaki dalgalanmalar tüm sektörlere olduğu gibi gayrimenkul sektörüne de yansıyor, insanların geleceğe ilişkin tedirgin beklentileri gayrimenkul üreticileri için de tedirgin bir sürece işaret ediyor.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Haliç’te ticari birimler satışa çıkıyor!

Yabancıların yoğun talep gösterdiği ve dairelerin hemen hepsinin sahibini bulduğu Keten Haliç’teki ticari birimler özellikle ev tekstili, mobilya, beyaz eşya sektörü için cazip alanlar olarak dikkat çekiyor.

Ferhat İşçimen Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat İşçimen Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Hizmetleri Limited Şirketi, Ferhat İşçimen tarafından 60 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç projesinde döviz kuru sabitlendi!

Keten İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Keten Haliç projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kalan son 10 daireler için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç projesinde dolar kuru sabitlendi!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde kalan 10 daire için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Ferhat Keten emlak sektörüne dair açıklamalarda bulundu!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.

Keten Eyüp Projesi satılık daire fiyatları!

Eyüp'te Haliç kıyısında yükselen Keten Eyüp Projesi bölgedeki prestijli konut projelerinden biri olacak. Rezidans konforunda inşa edilen Keten Eyüp Haliç Projesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Emlak yatırımcılarının yeni tercihi şehir merkezleri oldu!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.

Ferhat Keten biyografi Haberi

Ferhat Keten biyografi

Ferhat Keten kimdir?

1974 yılında Aşkale’de doğan Ferhat Keten, İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden tamamlayan Ferhat Keten, yüksek lisansını İngiltere Nottingham Trent Üniversitesi, İrlanda Waterford Teknoloji Enstitüsü ve Almanya Karlsruhe FHTH'da; "Yapım yönetim alanında uluslararası projelerde Ekonomik ve Politik Risklerin Yönetimi, Çin Yapı Sektörü'nün Analizi" konulu tez çalışmasıyla tamamladı. 


Tarihi Yerleşmelerde Değişen Kentsel Yaşam konulu çalışmasıyla Körber Foundation bursunu kazanan Ferhat Keten,  Almanya'nın ikinci büyük inşaat firması Walter Group-Dywidag'da şantiye ve proje yönetiminde bulundu. 


Ferhat Keten, 1999 yılından itibaren ikinci nesil olarak Keten İnşaat  A.Ş'nin yönetiminde “Yönetim Kurulu Başkanı” olarak görev yapıyor. 


Ferhat Keten, Galata Grubu, Mimarlar Odası, Mimarlar Odası Afet Komitesi, Mimarlar Odası Uluslararası İlişkiler Komiteleri'nde görev aldı.


İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama Bölümü'nde doktora...