05 / 05 / 2024

Feridun Alpat

Feridun Alpat

Denizli Sanayi Odası’nın kurucusu ve Organize Sanayi Bölgesi’nin de kurucu Başkanı olan Mimar Feridun Alpat (85),Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Feridun Geçgel ne zaman doğdu? Astor Enerji, tüm faaliyetlerini nerede topladı? İşte Feridun Geçgel ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alpat ve Remzi Dilek ortaklığında kuruldu.

DASK kapsamında yer alan konut ve iş yerleri meclis gündeminde!

2003-2022 yılları arasında DASK Fonunda toplanan para tutarına ve yapılan harcamalara ilişkin soru önergesi verildi. CHP Mersin Milletvekili Alpat Antmen konuyu TBMM gündemine taşıdı.

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

Kira sorunu çözülüyor mu?

Bursadabugün köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugünkü köşe yazısında kira sorunlarını kaleme aldı. 

Dastin İnşaat Hırdavat Hafriyat Kırtasiye Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dastin İnşaat Hırdavat Hafriyat Kırtasiye Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Alpat tarafından kuruldu.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Sadıkoğlu ve Feridun Bahçeci ortaklığında kuruldu.

Nettek Mühendislik Teknoloji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nettek Mühendislik Teknoloji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yıkılmazlar ve Feridun Senafer ortaklığında kuruldu.

Feridun Alpat Haberi

Feridun Alpat

Denizli Sanayi Odası’nın Kurucu Başkanı, DSO Meclis eski Başkanı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin Kurucu Başkanı, Denizli Mimarlar Odası’nın 1 nolu üyesi ve Denizli politika hayatının önde gelen ismi olan  Feridun Alpat, Ankara’da yaşamını yitirdi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, Mimar Feridun Alpat bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görüyordu. 85 yaşında hayata gözlerini yuman Alpat, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in de dostu ve arkadaşıydı. 20 yıl Sanayi Odası Başkanlığı yapan Alpat’ın cenazesi yarn Denizli’de toprağa...