03 / 05 / 2024

ferit şahenk mübariz mansimov günaydın ortaklığı

ferit şahenk mübariz mansimov günaydın ortaklığı

Yatırımcıların yakın takibe aldığı Günaydın Et Restoranları'nın yüzde 70'ini Ferit Şahenk ve Mansimov aldı. Satın almayı yeni şirket üzerinden yapan ortakların 350 milyon TL ödediği belirtiliyor...

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Adana'da depremde yıkılan binanın müteahhidi mühendisine dava!

İhsan Bayram Apartmanı'nın C Blok'unun yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmış olan inşaat mühendisi Ferit Işık ve müteahhit Celal Gül hakkında 22 sene 6'şar aya kadar hapis istemiyle bir iddianame hazırlandı.

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Öztürk tarafından kuruldu.

Galataport'un ilk kiracılarına büyük jest!

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili, ortak olarak açtıkları Galataport İstanbul’dan dükkan kiralayan ilk müşterilerinden 6 ay boyunca kira almayacak...

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Ferit Şahenk Atina’daki marinayı satıyor!

Yatırımlarını devretmeye başlayan Doğuş Grubu, Atina Flisvos’taki payını ortağı Lamda Develompent SA’ya sattı...

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Yağan tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

ferit şahenk mübariz mansimov günaydın ortaklığı Haberi

ferit şahenk mübariz mansimov günaydın ortaklığı


Günaydın Et Restoranları bir süredir yatırımcıların takibindeydi. Ünlü restoranı satın almaya en çok yaklaşan ismin ise Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk olduğu kulislerde konuşuluyordu. Şahenk uzun süre sıkı takibe aldığı markayla nihayet el sıkıştı. Son dönemde eğlence ve yeme-içme sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken Şahenk, Günaydın'da farklı bir yol izledi. Ünlü işadamı bu kez yanına Azeri yatırımcı Mübariz Mansimov'u da aldı.


ORTAK ŞİRKETLE BÜYÜYECEK


Günaydın zincirlerinin yüzde 70'ini satın alan ortaklar, hisseleri yüzde 35'er paylaştı. Ancak Şahenk ve Mansimov ortaklığının yatırımları bununla sınırlı değil. İki işadamı önümüzdeki günlerde Dream dışında yüzde 50-50 ortaklıkla yeni bir şirket kurmaya hazırlanıyor. Buna göre Şahenk, Mansimov'a ait Cipriani Restaurant ve Billionaire adlı kulübün yüzde 50'sini de alacak. Bunlar da yeni şirkete bağlanacak.


Marinalar başta olmak üzere, birçok...