10 / 05 / 2024

ferit şahenk yatırım

ferit şahenk yatırım

Yeme-içme ve turizm sektöründe hızla büyüyen Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, sosyete adası Capri'ye çıkarma yapacak. Adanın en lüks otelini satın alan Şahenk, buraya Türk markalarını taşıyacak

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çavdarlı, Cem Kaan Kuş, Muhammer Kaya, Kerem Şen ve Ufuk Kortan ortaklığında kuruldu. 

Doğuş Grubu'ndan Göbeklitepe'ye 15 milyon dolarlık yatırım!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk tarafından temeli atılan Şahenk İnisiyatifi’nden tarihi 12 bin seneye dayanan Göbeklitepe’ye 15 milyon doları aşan yatırım yapıyor.

Ferko İnşaat'tan Ilgaz Dağı'na 22,5 milyon dolarlık yatırım!

Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi. Ferit Meriçten Ilgaz Mountain Otel'in Ilgaz Dağı'nın bin 750 metre yüksekliğindeki 60 bin metrekarelik orman tahsisli alan içerisinde kurulacağını açıkladı.

Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi, Ferit Erol tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Taşocağı Caddesi, My Ofis 212'de kuruldu

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

ferit şahenk yatırım Haberi

ferit şahenk yatırım

Son dönemlerde yeme-içme ve turizm sektörüne yaptığı yatırımlarla dikkatleri çeken Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, bu sektörlerdeki yatırımlarını yurtdışına taşımak için büyük bir atılım başlattı. İtalya'nın Akdeniz'deki gözde tatil merkezi Capri Adası'nın en lüks oteli Capri Palace'ın yüzde 51'ini satın alan Şahenk'in hedefi dünya jet setinin akın ettiği bu adaya yemeiçme sektöründeki Türk markalarını taşımak. Ünlü işadamı ilk etapta yakın zamanda satın aldığı Nusr'ET ve Kahve Dünyası'nı lüks adaya götürmeyi planlıyor. 


ORTAKLIK BÜYÜYECEK 

Üst gelir grubuna hitap eden adada fiyatlar oldukça yüksek. Dünyaca ünlü sinema yıldızı Isabella Adjani'nin sevgilisi olan Tonino Cacace'nin sahibi olduğu ve dünya sosyetesinin tercih ettiği 5 yıldızlı lüks butik oteli Capri Palace'ın sezonda en ucuz odası bile 500 euroya satılıyor. Tonino Cacace, her yıl tatilini burada yapan...