28 / 04 / 2024

ferit şahenk yurtdışında mı

ferit şahenk yurtdışında mı

Yatırımlarının yüzde 80’inin Türkiye’de olduğunu söyleyen ünlü iş insanı Ferit Şahenk, ülkeyi terk ettiği iddialarını net bir dille yalanladı. 

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Ferit Şahenk: Galataport ustalık eserim!

Ferit Şahenk Galataportistanbul'un Doğuş Grubu ve kendisi için ustalık eseri olduğunu söylüyor. Şahenk, "Bugüne kadar grup olarak hep yaptık devrettik. Bu ise gelecek kuşaklar için kalıcı bir eser ve geleceğe açılan yeni penceremiz" diyor…

ferit şahenk yurtdışında mı Haberi

ferit şahenk yurtdışında mı


Sözcü gazetesi yazarı Özlem Gürses, ünlü iş insanı Ferit Şahenk ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Gürses'in o röportajı...

Bu hafta sonunu Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Ersoy ile beraber Kapadokya'da geçiren bir grup gazeteci olarak önceden planlanmamış bir tesadüfle karşılaştık. İmar Barışı'ndan kaynaklanan “fırsatçı” yaklaşımların önüne geçmek üzere bölgeye gelen Bakan, iş insanı Ferit Şahenk'le de bir araya geldi. Şahenk bu vesileyle hem baba toprağındaki yatırımlarını anlattı hem de biz gazetecilerin sorularını yanıtladı. Doğuş Grubu'nun yatırımlarının yüzde 80'inin Türkiye'de olduğunu anlatan Ferit Şahenk “Ben buralıyım ve buradayım, hiçbir yere gittiğim, göçtüğüm yok” dedi.

1-Ne vesile ile Kapadokya'da bulunuyordunuz? Burada beğenilen bir oteliniz var; ARGOS, ama sık  geldiğinizi bilmiyordum…

Ben her ay, en azından iki kere, yurtdışında tanıdığım iş insanlarını, sanatçıları Türkiye'ye...