17 / 05 / 2024

ferizli belediyesi

ferizli belediyesi

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 'un girişimleri ile Valilik, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Korucuk Kampüsüne gitmek için Ferizli-Söğütlü arasında yapılması planla yeni yol projesi 2014 yılı yatırım programına alındı...

Sakarya Ferizli'de inşaat sektörüne büyük kolaylık!

Sakarya Ferizli Belediyesi 2020 yılında müteahhitlere ve müstakil yapı yapmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sunuyor.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü sağlam altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli ve Söğütlü’de inşa edilecek 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Ferizli yolları asfaltlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına Ferizli’de devam ediyor. Bu kapsamda Ferizli’de bulunan Nalköy, Ceylandere ve Kusça mahalleleri grup yollarında asfalt serim işlemleri sona erdi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü'nün altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü’de hayata geçirilecek yeni içmesuyu ve kanalizasyon hattı projeleri için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Ferizli Park bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli’de inşa edilen ilçenin yeni sosyal tesisler bugün açılıyor. 36 dönüm arazi üzerinde hayat bulan tesislerde yaklaşık 20 dönüm yeşil alandan oluşuyor.

Şişli Belediyesi ve Sinpaş Şişli'ye sanat parkları yapacak!

Sinpaş A.Ş. ve şişli Belediyesi, uzun soluklu bir projeyi hayata geçiriyor...

Kadıköy Belediyesi'nden satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 adet arsa satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

Kadıköy Belediyesi arsa satacak!

Kadıköy Belediyesi 8 bin 73 metrekare arsa satacak

ferizli belediyesi Haberi

ferizli belediyesi

ÇALIŞMA BAŞLADI 

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk iki yıl önce Karasu, Kocaali, Söğütlü, Limandere. Darıcayırı, Yuvalıdere, Kurudere, Oıtaköy Belediye Başkanları ile birlikte Güneşoğlu Tesisleri'nde yaptığımız toplantı sonrası Yenikent Bölgesi'ne yeni yol yapımı için karar alındığını hatırlatarak şunları söyledi. Yenikent'te bulunan hastanelere ve resmi kurumlara gitmek için Güneşler Sapağı- Yazlık Köprüsü'nden geçmek zorunda kalıyorduk. Bu mesafede gidip gelmesi ortalama 50 km. Fazla gidip gelmeyi daha aza getirmek için yaptığımız toplantı sonunda aldığımız kararları uygulamak için çalışma başlattık."


2014 YATIRIM PROGRAMINDA

"Başta Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla da konuyu paylaştık. Olumlu görüşlerini aldıktan sonrada Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım'ı sayın milletvekillerimiz ile birlikte makamında ziyaret edip bilgi vererek proje hayata geçmesi için destek istemiştik. Sayın bakanımızın talimatlarından sonra Ferizli-Söğütlü arasından yeni yolun yapılması...