18 / 05 / 2024

Ferko ılgaz projesi

Ferko ılgaz projesi

Ilgaz Dağı’nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor. Otelin Mayıs 2015’te tamamlaması planlanıyor.Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten konuyu değerlendirdi.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Ferko İnşaat Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesi 192 ofis ve 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana geliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Ferko Line teslimleri!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de Ferko İnşaat tarafından yükseliyor. Peki Ferko Line teslimleri ne zaman?

Ferko Line teslim tarihi!

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Ferko Line Kağıthane projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Ferko Line teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Ferko Line teslim tarihi!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Peki Ferko Line teslim tarihi ne zaman?

Ferko ılgaz projesi Haberi

Ferko ılgaz projesi

Ilgaz Dağı’nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, Ilgaz Mountain Otel’in, Ilgaz Dağı’nın 1.750 metre yüksekliğindeki 60 bin metrekarelik orman tahsisli alan içerisinde kurulacağını açıkladı. Toplam 12 bin 700 metrekarelik kapalı alan üzerine inşaa edilecek otelin, 144 oda ve 268 yatak kapasitesine sahip olacağını kaydeden Meriçten, ‘‘İnşaatına bu ay içinde başlayacağımız yeni otelimizi Mayıs 2015’te tamamlamayı planlıyoruz. Otelimiz, konaklamanın yanı sıra balo ve konferans salonları ile birlikte aynı anda yaklaşık 700 kişiye hizmet verebilecek. Otelimiz ve var olan resort tesisimizin yenilenmesi için toplam 22.5 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceğiz”...