30 / 04 / 2024

ferko inşaat 2016 projeleri

ferko inşaat 2016 projeleri

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız"

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

YDA İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

YDA İnşaat 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı bugün Çankaya'da yapıldı. Toplantı TTK 416. maddesine göre ilansız olarak yapıldı.

Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Enka İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, ofisten konuta, AVM'den fabrika binalarına kadar birçok farklı alanda yatırımlar yapıyor. Ferko İnşaat bu yıl 400 milyon dolar ciro hedefliyor.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

ferko inşaat 2016 projeleri Haberi

ferko inşaat 2016 projeleri

Çağdaş sanatın en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul, 12-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 10. yılını kutladı. 24 ülkeden 102 galeri ve 700'den fazla sanatçıyı ağırlayan sanat fuarının, ana sponsorluğunu Akbank Sanat üstlenirken ortak sponsoru Ferko, medya sponsoru ise Sabah, A Haber ve Daily Sabah oldu. 25 yıldır gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko da 4 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul'un ortak sponsorluğunu sürdürecek. Biz de Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile buluştuk. Meriçten ile hem sanat hem de gayrimenkul piyasasını konuştuk. 





1 milyar dolarlık yatırım 


Ferko'nun projelerini kısaca özetleyebilir misiniz? 


Modern tasarım anlayışını kaliteli üretimle birleştirerek yüzde 80'i uluslararası platformlarda yer alan...