28 / 04 / 2024

Ferko inşaat ılgaz projesi detayları

Ferko inşaat ılgaz projesi detayları

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, ofisten konuta, AVM'den fabrika binalarına kadar birçok farklı alanda yatırımlar yapıyor. Ferko İnşaat bu yıl 400 milyon dolar ciro hedefliyor.

Ferko İnşaat Ferko Line teslim tarihi!

Ferko İnşaat Ferko Line teslim tarihi 2018 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Ferko Line'da metrekare birim fiyatı ofislerde 11 bin 750 TL'den başlıyor...

Ferko İnşaat Ferko Line fiyatları!

Ferko İnşaat Ferko Line fiyatları metrekare birim bazında ofislerde 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line, 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak...

Ferko Line Ferko İnşaat Projesi!

Ferko Line Ferko İnşaat projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane projesinde 231 ofis, 173 oda 346 yatak kapasiteli otel ve 48 dükkan olacak...

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi: Ferko Line!

Ferko İnşaat Kağıthane projesi Ferko Line, 173 odalı otel, 231 ofis ve 48 dükkandan meydana geliyor. Ferko Line Kağıthane projesi yaklaşık 95 milyon TL'ye mal olacak...

Ferko İnşaat'tan İstanbul'a 5 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım!

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım bilgileri kapsamında proje Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature Ofisleri nerede?

Teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Ferko Signature Ofisleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Ferko İnşaat Ferko Signature Ofisleri nerede?

Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon!

2 blok şeklinde inşa edilen projede ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yer alıyor. Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ferko inşaat ılgaz projesi detayları Haberi

Ferko inşaat ılgaz projesi detayları

Ferko İnşaat, bu yıl 19. kez gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na, Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED), Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize edilen ve 22- 25 Ocak 2015 tarihinde TÜYAP’ta gerçekleşen fuarda Ferko İnşaat, yeni projesi Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel’i tanıttı.


Gökçe Meriçten: “22,5 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiriyoruz”


Fuarda Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesinin hem yerli hem de yabancı turizmcilerden büyük ilgi gördüğünü ifade eden Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Ilgaz Dağı’nın kış turizminin önemli destinasyonlarından biri olacağına inancımız tam. Bu inançla yola çıktığımız bu projemizin de diğer projelerimiz de olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılanmasından...