03 / 05 / 2024

Ferko Signature asansör

Ferko Signature asansör

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Levent Ferko Signature satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Levent 'te inşa edilen Ferko Signature projesi 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Levent Ferko Signature satılık teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması öngörülüyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim için 0212 268 11 44 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

'Ferko Signature'da 30 katın yarısını sattık'

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği 2 bloktan oluşan projesi Ferko Signature ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor.

Ferko Signature Levent'te ofislerin metrekare fiyatı 8 bin 200 dolar!

Haziran ayında lansmanı yapılan Ferko Signature'da metrekare fiyatları 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. Proje, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor..

Ferko Signature'ın ilk 4 ay içinde yüzde 53'ü satıldı!

Ferko Signature'ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Ferko Signature büyük ilgi görüyor.

Ferko Signature'de metrekaresi 8 bin 200 dolara ofis!

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor...

Ferko Signature Levent, 30 ay sonra teslim edilecek!

FERKO İnşaat'ın 350 milyon dolar yatırımla Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçireceği 30 katlı projesi Ferko Signature tamamlanması 30 ay sürecek. Projenin metrekare birim fiyatları 8 bin 200 dolardan başlıyor.

Ferko Signature Levent ödeme planı!

Ferko Signature Levent ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması öngörülen Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 200 liradan başlıyor...

Ferko Signature satılık ofis!

Ferko Signature satılık ofis alanları 140 metrekareden başlıyor. Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Proje 10 bin 600 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi!

Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde mevcut. 30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde yükselen proje 127 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Ferko Signature asansör Haberi

Ferko Signature asansör

Ferko İnşaat tarafından, iş dünyasının modern gereksinimlerini karşılama hedefiyle Levent’te inşa edilen Ferko Signature projesi, mimari ve mühendislik açıdan da farklı yapısıyla dikkat çekiyor. Teknolojik ve çevre dostu sistemlerle donatılan Ferko Signature’da, Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye’nin asansörleri tercih edildi. Arka alanında rekreasyon ve yaşam alanlarının da planlandığı proje, Levent bölgesinde iş dünyasının modern, teknolojik ve çevre dostu gereksinimlerine akılcı çözümler sunuyor.


Toplam 25 asansör ünitesi ile güvenli ve hızlı ulaşım

Modern ofis ve apart dairelerden oluşan Ferko Signature projesi için Otis Türkiye’nin ürettiği asansörler, binadaki trafik akışını en hızlı şekilde sağlayacak. Kompleks bir yapı olan Ferko Signature projesinde toplam 25 asansör ünitesi ve bir monşarj asansörü (servis asansörü) bulunuyor. Otis’in yüksek hızlı asansörleri, CompassPlus ‘Akıllı...