30 / 04 / 2024

Ferko Signature'de metrekaresi 8 bin 200 dolara ofis!

Ferko Signature'de metrekaresi 8 bin 200 dolara ofis!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor...



Ferko Signature, yoğun ilgi görüyor Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi  Ferko Signature  büyük ilgi görüyor. Ferko Signature'ın lansmanının üzerinden altı ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların büyük bir bölümü sahiplerini buldu. Kısa bir sürede projeye yoğun ilgi olduğunu belirten  Ferko İnşaat  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi. 

"30 aydan kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz" Tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına yenilikler getirecek olan Ferko Signature'ın 30 aydan daha kısa bir sürede tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyen Meriçten, "Ferko Signature projesi; iki ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 


40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve altı kattan meydana gelen Sign-2'deki ofisler ise kiracılarını bekliyor. Ferko Signature, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor" açıklamasında bulunuyor.


Ferko Signature'ın sosyal yaşamın kalbinde, şehrin gözde merkezlerinden Levent'te Büyükdere Caddesi'nin üstünde lüksün kapılarını aralamanın yanı sıra, merkezi konumuyla da ön plana çıktığını aktaran Meriçten, ulaşım açısından da rahat bir konumda yer aldığının altını çiziyor. 


Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. 

Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" diyor. 


Dünya Real Estate ek


projeye sor



Geri Dön