01 / 05 / 2024

Ferko Signature iletişim bilgileri

Ferko Signature iletişim bilgileri

Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature ilgi görmeye devam ediyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 200 dolardan başlıyor...

Ferko Signature iletişim bilgileri!

Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 268 11 44 olarak belirlendi. Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor...

Kağıthane Ferko Line iletişim!

Kağıthane Ferko Line iletişim için 0212 327 17 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 20 bin 436 metrekare arsa üzerinde yükselecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Levent iletişim bilgileri!

2 blok hainde yükselen Ferko Signature projesi Taksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yer alıyor. Ferko Signature Levent iletişim bilgileri haberimizin içinde bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim için 0212 268 11 44 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0212 268 11 44.

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen projedeki bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Göktürk Gökvadi iletişim!

Ferko Göktürk Gökvadi iletişim bilgileri kapsamında telefon numaraları 0212 268 11 44 ve 0212 352 31 00 olarak belirlendi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk’te yer alıyor.

Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim!

Ferko Signature projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi!

Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde mevcut. 30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde yükselen proje 127 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Ferko Signature iletişim bilgileri!

Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 268 11 44 olarak belirlendi. Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor...

Ferko Signature iletişim!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen Ferko Signature iletişim bilgileri...

Ferko Signature iletişim bilgileri Haberi

Ferko Signature iletişim bilgileri

Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature ilgi görmeye devam ediyor. Kısa bir sürede projeye yoğun ilgi olduğunu belirten Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. 

Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi. 


Kent bahçesi var Levent'te Büyükdere Caddesi'nde konumlandırılan Ferko Signature, tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden meydana geliyor. 


Ferko Signature'da, 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofisler satışla sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki ofislere ise kiracıları bekleniyor. 

Projede ofislerin metrekaresi ise...