01 / 05 / 2024

ferko signature ofis fiyatları

ferko signature ofis fiyatları

İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.

Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Taksim'e 7 kilometre mesafede bulunan Ferko Signature Ofisleri 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor. Peki Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Ofisleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ferko Signature ofis projesi Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Peki satışları devam eden Ferko Signature Ofisleri nerede?

Ferko Signature'de ofislerin metrekaresi 8 bin 200 dolar!

Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature ilgi görmeye devam ediyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 200 dolardan başlıyor...

Ferko Signature Levent ne zaman teslim?

Ferko Signature Levent ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre ve Mecidiyeköy'e 3 kilometre mesafede yer alıyor...

Ferko Signature ofis fiyatları!

Ofis teslimlerinin 30 ay sonra yapılacağı Ferko Signature ofis fiyatları bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa yakası Levent' te inşa ediliyor...

Ferko Signature projesinde metrekaresi 7 bin 500 dolara!

Ferko Signature projesinde yer alan ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Levent'te yer alan projedeki ofislerin alanları ise 140 metrekareden başlıyor

Levent Ferko Signature fiyat!

Yatırım bedeli 350 milyon dolara olarak belirlenen Levent Ferko Signature fiyat bilgileri kapsamında ofisler metrekaresi 7 bin 500 dolardan satışa sunuluyor. Proje İstanbul Levent'te yükseliyor...

Levent Ferko Signature projesi!

Ferko İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Levent'te hayata geçirilen ve de içinde 2 bloğun bulunduğu Levent Ferko Signature projesi ofis konseptli proje olarak tasarlanıyor.

Ferko Signature Levent fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakası Levent ' te 2 blok şeklinde inşa edilen Ferko Signature Levent fiyat listesine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek...

Ferko Signature ofis fiyatları!

Ferko Signature ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul'un Avrupa yakasında Levent bölgesinde inşa edilen Ferko Signature projesinde 40 bin metrekare brüt satılabilir alan yer alıyor.

Ferko Signature satış ofisi!

Ferko Signature satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ferko Signature Levent projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor...

Ferko Signature'da ofislerin metrekare satış fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Gayimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçireceği yeni projesini İstanbul'da düzenlenen bir toplantıda tanıttı. Ferko Signature'da metrekare fiyatları 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko İnşaat Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesi 192 ofis ve 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana geliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesinde ofislerin metrekare satış fiyatı 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line projesinde ofis, dükkan ve otel bulunuyor...

Ferko Line nerede?

120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı olarak dizayn edildi. Peki Ferko Line nerede?

ferko signature ofis fiyatları Haberi

ferko signature ofis fiyatları

Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği nitelikli ve özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature’da 15. kata ulaşıldı. Henüz inşaatının yarısı tamamlanmasına rağmen yatırımcısından büyük ilgi gören 30 katlı projede ofislerin yüzde 80’i satıldı. Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster’ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getirecek Ferko Signature’ın yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.


Yatırımcılardan büyük ilgi görüyor

Toplam 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislerin satışında hızla ilerlenirken, 10 bin metrekare brüt alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2’deki ofislerin kiralanması ise proje tamamlandıktan sonra gerçekleşecek.


Ferko Signature’ın satılabilir alanların yüzde 80’inin sahiplerini bulduğunu belirten Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten; “Projemizde titizlikle...