27 / 04 / 2024

Levent Ferko Signature fiyat!

Levent Ferko Signature fiyat!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Yatırım bedeli 350 milyon dolara olarak belirlenen Levent Ferko Signature fiyat bilgileri kapsamında ofisler metrekaresi 7 bin 500 dolardan satışa sunuluyor. Proje İstanbul Levent'te yükseliyor...



Ofislerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanan Levent  Ferko Signature  fiyat bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. 2 bloktan meydana gelen projede yer alan bloklar 6 ve 30 katlı olarak tasarlandı. 


Ferko Signature Levent ödeme planı!


Ferko Signature Levent ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilen Levent Ferko Signature fiyat bilgileri ofislerin alanların, konumlarına ve katlarına göre değişiyor. Proje, 127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor.  


Levent Ferko Signature fiyat!


Satılabilir brüt alanı 40 bin metrekare olarak belirlenen Levent Ferko Signature nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Levent cevabı veriliyor. Projede satışlara devam ediliyor. 


Levent Ferko Signature fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. İkinci bloğunda yer alan ofislerin sadece kiralanacağı proje, 350 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Ferko Signature Levent iletişim:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön