03 / 05 / 2024

Ferrari çinde tematik park mı yapacak

Ferrari çinde tematik park mı yapacak

Ferrari hayranları ve eğlence parklarına meraklı olanlar için güzel bir haber var. 2010 yılında Abu Dabi’de açtığı tematik parkın ardından, İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari Çin’de tematik bir parkın inşası için protokol imzaladığını açıkladı.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi Tematik Mutfak Müzesi'nin açılışına katıldı. Kaynak, Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak önemli bir eserin içinde olduklarını belirtti.

Bandırma Tematik Park projesine 100 bin euroluk ödül!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Eski Ordonat Arazisine yapılması planlanan Türkiye’nin ilk Tematik Parkı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde mimarlar Bandırma’da buluştu.

Ferrari'den Çin'e eğlence parkı!

Ferrari hayranları ve eğlence parklarına meraklı olanlar için güzel bir haber var. 2010 yılında Abu Dabi’de açtığı tematik parkın ardından, İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari Çin’de tematik bir parkın inşası için protokol imzaladığını açıkladı.

Amasra'yı yıl içinde 500 bini aşkın turist ziyaret etti!

Karadeniz'in incisi Bartın'ın ilçesi Amasra'yı 2012 yılı içinde 500 binden fazla turist ziyaret etti

İnşaat sektöründe yılın üçüncü çeyreğinde üretimde düşüş yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ''İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri 2012 Yılı 3. Dönem'' raporuna göre, 2012 yılının üçüncü çeyreğinde inşaat sektöründe üretim azalırken, inşaat ciro endeksi yükseldi...

Türkiye'de yılın üçüncü çeyreğinde konut satışları düştü!

Ülkemizde yılın üçüncü çeyreğinde konut satışları bir önceki çeyreğe oranla yüzde 2.35 düşüş gösterdi...

Depreme dayanıklı hastaneler 4 yıl içinde geliyor!

Kamu hastanelerinin depreme dayanıklılık ve konfor açısından dönüşümünün 4 yıl içinde tamamlanması planlanıyor

2 yıl içinde İstanbul ofis piyasasına talep artacak!

Ofis geliştirme danışmanlığı, ofis satış ve kiralama konularında hizmet veren TNL Gayrimenkul Geliştirme Kurucu Ortağı Emre Yazıcı, 2 yıl içinde İstanbul ofis piyasasında ciddi bir talep olacağını söyledi.

İnşaat sektörü 10 yıl içinde istihdam artışında başı çekiyor!

Ulusal İstihdam Stratejisi'nin 2023 hedeflerine göre 10 yıl içinde en çok istihdam artışı inşaat sektörünün dışında, bilişim, sağlık ve turizmde yaşanacak...

Osmanlı Tapusu olan 10 yıl içinde arazisini geri alabilecek!

Osmanlı tapuları olan vatandaşlar tapularını alabilecek. Tapu sahipleri dedelerinden kalma araziler için kadastro çıktıktan sonra 10 yıl içinde dava açıp paralarını ve arazilerini alabilecekler...

Arma Business Life'ta 145 bin liraya! Peşinde yüzde 15 indirim!

Kurtköy Arma Business Life'ta fiyatlar 145 bin liradan başlıyor, 425 bin liraya kadar yükseliyor, projede peşinde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor

Folkart Towers 200 metre yüksekliğinde olacak!

Folkart Towers; yaklaşık 200 metre yüksekliğinde, 40’ar katlı ve bünyesinde alışveriş alanları, spor kompleksi, residence ve ofis katlarından oluşacak

3,5 yıl içinde 836 ruhsatsız inşaat tespit edildi!

Malatya Belediyesi tarafından son 3,5 yıl içinde 836 ruhsatsız inşaat çalışması tespit edildi.

Ferrari çinde tematik park mı yapacak Haberi

Ferrari çinde tematik park mı yapacak

İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari Çin’de tematik bir parkın inşası için protokol imzaladığını açıkladı. Anlaşmanın gerçekleşmesi halinde parkın 2020 yılında açılması öngörülüyor.


Ferrari yetkilileri, Çinli kuruluşlar Beijing Automotive ve Baic Eternaland Property ile imzalanan memorandum’un ardından yaptıkları açıklamada, projenin henüz çok başında olduklarını, Çin’deki projeden önce 2017 yılında İspanya’da ikinci bir tematik park açacaklarını duyurdu.


Otomobil üretimini sınırlama kararı alan Ferrari, faaliyetlerini çeşitlendirme yoluyla kazancını artırma peşinde; bu kapsamda prestijli amblemini kullandığı saat, elektronik cihaz vs. gibi ürünler de geliştirmeyi planlıyor.


Tematik parkların açılması ise, hem marka imajı hem de geniş kitlelere ulaşılması açısından önem taşıyor.


Ferrari’nin Çin’de böyle bir proje geliştirmesinin nedeni ise, talebin orada olması. Çin’de orta sınıfın hızla büyümesi, eğlence sektöründeki tüketimi de besleyen bir unsur olarak görülüyor.


Yeni...