28 / 07 / 2024

feryapı mai rezidans

feryapı mai rezidans

İstanbul Anadolu Yakası’ nın en hızlı gelişen bölgesi, Kartal’ da tam E-5 yolu üzerinde konumlanan “Mai Residence”, özel lokasyonu ve ayrıcalıkları ile sizlere yeni bir yaşam alanı sunuyor

Mai Rezidans güncel fiyatları!

Mai Rezidans güncel fiyatları 454 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mai Rezidans Kartal'da daireler oturuma hazır...

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Uçar tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kartal, Yalı Mahallesi,Topselvi Caddesi, Mai Rezidans'ta kuruldu.

Mai Residence'den daire alan öğrencilere hediye çeki!

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 ahırımda 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor.

Fer Yapı'dan, Mai Residence’dan ev alan öğrencilere kampanya!

FerYapı, üniversiteyi kazanan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

FerYapı öğrencilere yatırım fırsatı sunuyor!

FerYapı, üniversiteyi kazanan Öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor Mai Residence'dan ev alan üniversite Öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Mai Residencen'tan ev alan öğrencilere 20 bin TL hediye çeki!

FerYapı, üniversiteyi kazanan ve gelecek planlaması yapan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

FerYapı'dan düğün kampanyası!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Toplam 355 üniteden oluşan projede, daireler 75 ila 149 metrekare arasında değişiyor. İşte düğün kampanyasının ayrıntıları...

Ev sizden düğün FerYapı'dan!

FerYapı, evlenecek çiftlere düğün hediye ediyor. Şirket, Kartal'da inşa ettiği 'Mai Residence'tan daire alanların düğün masraflarını üstleniyor. 1+1 daire alan çiftlerin masraflarının 10 binTL'si şirketten...

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Mai Residence Kartal'da 2. blok teslimleri Eylül'de!

KAMPANYA kapsamında FerYapı kalitesiyle ve imzasıyla Kartal'da yükselen ve Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai'de 1. blok teslim edildi. 2. blok için belirlenen teslimat tarihi Eylül 2015 olarak planlandı.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

feryapı mai rezidans Haberi

feryapı mai rezidans

Gayrimenkul sektöründe merkezi lokasyonlarda büyük projelere imza atan FerYapı’ nın sürdürülebilir kalite anlayışı ile İstanbul Anadolu Yakası nda hayata geçireceği yeni yatırımı Mai Residence, yine FerYapı  farkını taşıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kartal bölgesinde, E-5 karayolu üstünde konumlandırılan Mai Resindence, Tago Mimarlık tarafından tasarlanan özgün ve yüksek teknolojinin kullanıldığı modern mimarisiyle, lüksü ve konforu bir arada sunarak şehrin içinde muhteşem Adalar ve deniz manzarası’ na karşı, keyifli ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

14 katlı Sarı Residence’ı ister...