12 / 05 / 2024

Ferzan Çelikkanat Er Yatırım ve Turizm

Ferzan Çelikkanat Er Yatırım ve Turizm

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye turizm yatırımcılarının gündeminden düşmüyor. Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, yatırım trendinin önümüzdeki dönemde hızlanarak devam edeceğini söyledi.

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

Emirc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emirc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler2de 4 milyon 276 bin 412 TL sermaye bedeli ile Ferzan Cemiloğlu tarafından kuruldu. 

Canc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 11 milyon 853 bin 130 TL sermaye bedeli ile Ferzan Cemiloğlu tarafından kuruldu. 

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

GİSP, Markalı Gayrimenkul Yatırımları'nı masaya yatırıyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP), Markalı Gayrimenkul Yatırımları toplantısını GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferzan Çelikkanat moderatörlüğünde düzenliyor. Toplantıda, markalaşmanın” gayrimenkul sektörüne sağladığı katkıları ve kentsel dönüşümdeki rolü konuşulacak.

5 yeni Four Points by Sheraton açılacak!

2016 yılı değerlendiren ve 2017 yılına projeksiyon tutan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye ve Türkiye’nin potansiyelinden yabancı yatırımcı dahil kimsenin vazgeçemeyeceğini söyledi.

Ferzan Özpetek, Beyoğlu’ndaki binasını işgal edenlere dava açtı!

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, 6 yıl önce satın aldığı Beyoğlu’ndaki 4 katlı tarihi binanın kilitlerini kırarak izinsiz tadilat yapan, elektrik ve su tesisatı döşeyen kişilerden şikâyetçi oldu. 3 kişiye 11 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Kırmızısı filmi nerede çekiliyor?

Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek’in son filminin çekimleri, Boğaz’daki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nda sürüyor. Ferzan Özpetek, yeni filminde İstanbul’u beyazperdeye yansıtacak.

Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi, Osman Ferzan Kırhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye şehiriçi otellerin gözdesi oluyor!

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

Barış ve huzur turizmin en büyük sermayesi!

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye’ de turizmin kalbi sayılacak, Sultanahmet’teki gibi saldırıların, İstanbul gibi kimlikli kentlere seyahatlerde tedirginlik yaratabileceğine dikkat çekti.

Ferzan Çelikkanat Er Yatırım ve Turizm Haberi

Ferzan Çelikkanat Er Yatırım ve Turizm

Türkiye turizm yatırımcılarının gündeminden düşmüyor. Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, yatırım trendinin önümüzdeki dönemde hızlanarak devam edeceğini söyledi. Çelikkanat, "Turizmdeki çeşitlilik Türkiye'nin cazibesini artırdı. Turizm yatırımları 2013'te dünyadaki krizlere rağmen hız kesmedi. Avrupa piyasaları çok uygun kredilerle yatırımcılara kaynak sağladı" dedi. Çelikkanat, 2013'ün ilk yarısında 47 ilde 161 proje için 1.8 milyar liralık teşvik sağlandığını ifade etti. Turizm yatırımları hız kesmiyor


Sabah...