28 / 07 / 2024

Ferzan Çelikkanat kim

Ferzan Çelikkanat kim

Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat 2012 yılında 4,5 milyon turistin kongre ve etkinlik için İstanbul’a geldiğini diğer illerle birlikte bu rakamın 6,5 milyon kişiye ulaştığını ve 2,5 milyar dolar gelir elde edildiğini belirtti...

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

GİSP, Markalı Gayrimenkul Yatırımları'nı masaya yatırıyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP), Markalı Gayrimenkul Yatırımları toplantısını GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferzan Çelikkanat moderatörlüğünde düzenliyor. Toplantıda, markalaşmanın” gayrimenkul sektörüne sağladığı katkıları ve kentsel dönüşümdeki rolü konuşulacak.

5 yeni Four Points by Sheraton açılacak!

2016 yılı değerlendiren ve 2017 yılına projeksiyon tutan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye ve Türkiye’nin potansiyelinden yabancı yatırımcı dahil kimsenin vazgeçemeyeceğini söyledi.

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Türkiye şehiriçi otellerin gözdesi oluyor!

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Ferzan Çelikkanat kim Haberi

Ferzan Çelikkanat kim

2012 yılında 4,5 milyon turistin kongre ve etkinlik için İstanbul’a geldiğini diğer illerle birlikte bu rakamın 6,5 milyon kişiye ulaştığını ve 2,5 milyar dolar gelir elde edildiğini belirten Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, “Türkiye artık iş turizminde ve otelciliğinde de iddialı, gelişime açık bir pazar. Pazarın gelişmeye açık yapısı bizim gibi otel yatırımcılarını ve dünyanın zincir markalarını da harekete geçirmiş durumda” dedi.


Türkiye’nin artık turizmde deniz, kum, güneş üçlemesinden uzaklaşarak, ülke ekonomisine 12 ay boyunca katma değer yaratan iş turizminde büyümeye başladığını belirten Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat son bir yıl içinde iş seyahatlerinin toplam seyahatler içerisindeki payının yüzde 15 oranında arttığına dikkat çekti. Bu gelişmeye bağlı olarak yerli ve uluslararası otel zincirlerinin bir yandan bünyelerindeki otel sayılarını...