02 / 05 / 2024

Fethiye beldeleri

Fethiye beldeleri

Fethiye'ye yeni bağlanan 6 belde ve 20 köyde yaklaşık 250 kaçak yapının vatandaşlar tarafından İI Özel idaresi İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü ile Çevre Şehircilik Müdürlüğüne şikayet edildiği ortaya çıktı.

Behçet Saatcı'dan Fethiye Mimarlar Odası’na ziyaret!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Mimarlık Haftası dolayısı ile Fethiye Mimarlar Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Samimi ortamda geçen ziyarette tüm mimarların gününü kutlayan Saatcı, "Bir şehrin güzelliği ya da çirkinliği mimarların elindedir” dedi

Fethiye Hidroelektrik Santralinin özelleştirilmesi!

Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) önyeterlilik ve teklif için başvuran katılımcıları şöyle belirledi.

Fethiye Kayaköy'ün isim referandumu ne zaman?

Fethiye Belediye Meclisi, Kayaköy Mahallesinin isminin “Kayı” olarak değiştirilmesiyle ilgili talep üzerine, en iyi kararı bölge halkının vereceği düşüncesiyle, Kayaköy’de mini referandum kararı vermişti.

Fethiye Belediyesi bu ay 212 dükkanı ihaleye çıkaracak!

Fethiye Belediye Encümeni'nde belediye mülklerinin ihalesine devam edildi. 30 yıldır aynı işletmecinin işlettiği büfe, aylık 2 bin 300 TL muhammen bedelle açık arttırmaya çıkarıldı.

Fethiye Kayaköy isim referandumu 20 Eylül'de!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan mübadele ile Rumlardan kalma dünyaca ünlü Kayaköy’ün Osmanlı arşivlerinde ’Kayı’ adında Türk köyü olduğu iddiası ile isminin değiştirilmesi için 5 bin imza toplanmıştı.

Fethiye'de icradan 1.4 milyar TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Fethiye1. İcra Dairesi, Fethiye'nin Üzümlü ilçesinde bulunan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu istasyonun satış bedeli 1 milyar 400 milyon TL olarak belirlendi.

Fethiye Göcek yüzer iskele imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Akmarin Yat Limanı Fethiye projesi 275 yat kapasiteli olacak!

Akmarin Marina Yat Liman ve Turizm İşletmeciliği A.Ş., Muğla Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde , 275 yat kapasiteli Akmarin Yat Limanı projesini hayata geçirecek...

Akköprü-Fethiye Enerji İletim Hattı imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Akköprü-Fethiye Enerji İletim Hattı yenileme amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği 4 Eylül'de askıdan inecek...

Fethiye Kuran Kursu inşaatı Eylül'de bitecek!

Muğla Valisi Amir Çiçek bir dizi ziyaretler için geldiği Fethiye'de Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından başlatılan Yatılı Kuran Kursu inşaatını ziyaret ederek bilgi aldı.

Fethiye Cumhuriyet Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Muğla Fethiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, Rekreasyon Alanı-Park, Belediye Hizmet Alanı ve Sosyal Kültürel Tesis Alanı imar planı değişikliği 29 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek...

Muğla Fethiye Kaymakamlık binası yeniden yapılacak!

Fethiye Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı belediye başkanı Behçet Saatçi başkanlığında yapıldı. Fethiye Belediye Meclisinin temmuz ayı toplantısında 20 madde görüşüldü.

Fethiye'de yol çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor!

6 ay gibi kısa bir sürede 25 milyon 500 TL borç ödeyerek nefes alan Fethiye Belediyesi, kaldığı yerden devam ediyor. İlçenin neredeyse her bölgesinde asfalt ve parke çalışmaları başladı.

Fethiye beldeleri Haberi

Fethiye beldeleri

Her yerel seçimler öncesi kaçak yapıların artışı Türkiye'nin kalıplaşmış sorunları arasında yer alıyor. Bıı kapsamda seçimler öncesinde özellikle Fethiye'ye yeni bağlanan 6 belde ve 20 köyde yaklaşık 250 kaçak yapının vatandaşlar tarafından İI Özel idaresi İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü ile Çevre Şehircilik Müdürlüğüne şikayet edildiği ortaya çıktı. 


Her yerel seçimler öncesi kaçak yapıların artışı Türkiye'nin kalıplaşmış sorunları arasında yer alıyor. 

Bu kapsamda seçimler öncesinde özellikle Fethiye'ye yeni bağlanan 6 belde ve 20 köyde yaklaşık 250 kaçak yapının vatandaşlar tarafından İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ile Çevre Şehircilik Müdürlüğü'ne şikayet edildiği ortaya çıktı. İlgili Müdürlüklerin "seçim öncesinde yoğunluktan dolayı işlem yapamadığı" gerekçesiyle şikayetleri Fethiye Belediyesi'ne gönderdiklerini belirten Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Durcan Kaya, özellikle Büyükşehir...