18 / 05 / 2024

Fethiye Beşkaza bina yıkımları

Fethiye Beşkaza bina yıkımları

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan binaların yıkımı tamamlanıyor. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Muharrem Borlu tarafından kuruldu.

İş GYO Beşiktaş'tan bina aldı! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı. Şirket tarafından İstanbul'da bir bina alındı. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

İş GYO Beşiktaş'tan bina alacak! 152.5 milyon TL'ye!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir gayrimenkul yatırımına imza atıyor. Şirket tarafından İstanbul'dan bir bina almaya karar verildi. İşte tüm detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Öztürk tarafından kuruldu.

Zeytinburnu'nda çatlakları olan 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi 104’üncü sokak bulunan 4 katlı bir binada çatlaklar oluşması sebebiyle bina tahliye edildi.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde çatlak bina eylemi beşinci gününde!

Deprem nedeniyle binası çatlayan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenciler tarafından başlatılan binaya girmeme eylemi beşinci gününde de devam etti.

Fethiye Beşkaza bina yıkımları Haberi

Fethiye Beşkaza bina yıkımları

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan ve halk arasında "Sarhoş binalar" olarak adlandırılan binaların yıkımı tamamlanıyor. 


Zemin sıkıntısı ve yaşanan depremlerin ardından sağa sola yatan binalar kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine deprem yönetmeliğine uygun yenileri yapılacak. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu. 


Fethiye...