02 / 05 / 2024

fethiye de arsa

fethiye de arsa

Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileri ilçede arsa stokunun tükenme noktasına geldiğini belirterek, yeni inşaatlar için arazi açılmasını ve kat kotasının kaldırılmasını istediler...

İzmir Dikili'de arsa arazi ve zeytinlik fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Eskişehir'de 185 bin 300 TL'ye satılık konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir'de arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 27 ildeki 349 arsa satışa sunuluyor. 3 büyükşehrin de yer aldığı arsa satışına ilişkin detaylar açıklandı...

Metaverse'de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

STANDBY ME Ajans Başkanı ve Metaverse Derneği Kurucu Üyesi Yurdakul, metaverse de arsa satış işlemlerinde yapılan dolandırıcılık olaylarına yönelik uyarıda bulundu.

Fethiye'de 31 milyon TL'ye satılık otel!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Muğla Fethiye'de yer alan oteli 31 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

fethiye de arsa Haberi

fethiye de arsa


Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileri ilçede arsa stokunun tükenme noktasına geldiğini belirterek, yeni inşaatlar için arazi açılmasını istedi. Sektör temsilcileri, ayrıca deprem bölgesinde bulunduğu için 3 katlı binalara izin verilen Fethiye'de kat kotasının kaldırılmasını istiyor. 


Aldığı yoğun göç oranı ile nüfus yoğunlu her yıl 5 bin kişi artış gösteren Fethiye'de inşaat sıkıntısı yaşanıyor. Özellikle bir zamanlar yabancılar için inşaat zengini olarak gösterilen Fethiye'de müteahhitler inşaat yapacak arsa bulamamaktan dert yanıyor. 


Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği toplantıda bir araya gelen inşaatçılar yaşadıkları sorunları masaya yatırdı. İnşaat müteahhitlerinin hazır bulunduğu toplantıda sektörün genel durumu hakkında bilgiler verilirken, tıkanma noktasına gelen inşaat sektörünün önünün açılması için yapılacak çalışmalar dillendirildi. İnşaatçıların en büyük sorununu hızla betonlaşan Fethiye'de inşaat yapacak yer...