01 / 05 / 2024

fethiye icra ihalesi

fethiye icra ihalesi

Fethiye İcra Dairesi tarafından Muğla İl, Fethiye İlçe, Kesikkapı'da yer alan gayrimenkulün 3/4 hissesini 6 milyon 592 bin 375 TL'ye icradan satışa çıkarıldı... 

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

Fethiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık yat çekek yeri!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

Babadağ teleferik projesinin ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli icradan satıldı!

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı.

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB'nin Fethiye Göcek ihalesi iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 05.01.2017 tarihli ve 29939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İhale İlan Metninin 1. ve 2. sırada yer alan Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesinde bulunan taşınmazların özelleştirme ihalelerini iptal etti.

Fethiye Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da!

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık arsa ihalesi!

Muğla Fethiye Belediye Başkanlığı, Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan arsayı 10 yıllığına kiraya verecek. Zeytinlik niteliğinde arsanın ihalesi 07 Şubat 2017 salı günü saat 14:00’de gerçekleşecek.

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu tamamlanıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılan Çameli-Fethiye Karayolu’nun çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

fethiye icra ihalesi Haberi

fethiye icra ihalesi

Fethiye İcra Dairesi, Muğla İl, Fethiye İlçe, Kesikkapı Mah. Tuzla Mevkii, 380 Ada, 116 Parselin satışa konu 3/4 hissesini 6 milyon 592 bin 375 TL'ye icradan satışa çıkardı. Söz konusu taşınmaz Pizza Pizza işletmesi ticarethane olarak kullanılıyor. İcra ihalesi 22 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

İhale ilanı:
T.C. FETHİYE İCRA DAİRESİ
2018/8991 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Muğla İl, Fethiye İlçe, Kesikkapı Mah. Tuzla Mevkii, 380 Ada, 116 Parselin satışa konu 3/4 hissesi; Taşınmaz üzerinde Pizza Pizza işletmesi ticarethane olarak kullanılmaktadır. Cahit Gündüz Caddesi ile 509 ve 510 sakağa cepheli köşe parseldir, Komşu parsel McDonald's bulunmaktadır, Deniz manzaralı olup, Uğur Mumcu Parkının hemen...