19 / 05 / 2024

fethiye otelleri

fethiye otelleri

Muğla Fethiye Günlükbaşı'nda yer alan 104 yatak kapasiteli otel Fethiye 1. İcra Dairesi tarafından 4 Ağustos günü saat 11.40 ile 11.50 arasında açık artırma ihalesiyle satılacak.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Fethiye'de belediye arazilerinin satışına izin çıkmadı!

Borçlarını ödemek için çıkış yolu arayan Muğla Fethiye Belediyesi'nde kamuya ait arazilerin satışı önerisi, Belediye Meclisi'nde CHP ve AK Partili üyelerinin karşı oyu ile reddedildi.

Kervansaray Otelleri yurtdışına açılacak!

Kervansaray Otelleri Genel Koordinatörü Şahin Seval, Şişli’de bir otel açacaklarını belirterek, grubun Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu illerinde de yatırıma hazırlandığını belirtti. Kervansaray Otelleri yurtdışına açılacak...

Fethiye'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı, saat 09.40'ta kaydedilen depremin merkez üssünü Fethiye açıkları, derinliğini de 24 kilometre olarak açıkladı.

Muğla Fethiye'de 1 milyon 2 bin TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan 1.822,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 3 Kasım 2014 günü saat 11:20 ile 11:30 arasında ihale ediliyor.

Fethiye Dere Köyü'nde sit alanı durumu 3. derece oldu!

Muğla Fethiye Dere Köyü, Darıözü-Fırnaz (Çadırlı) Mevkii’nde bulunan antik kalıntıların tesciline ilişkin geçen yıl karar metninde 1. derece yazılan sit durumu, 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak düzeltildi...

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu!

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

Orka Turizm Fethiye Otel projesine başlıyor!

Orka Turizm, Fethiye Kargı Mahallesi'nde otel projesine başlıyor. Orka Turizm Fethiye Otel projesi 123 oda 270 yatak kapasiteli olacak. Proje 7 bin 931 metrekare alanda inşa edilecek...

Fethiye'deki Kayaköy 49 yıllığına kiralanacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy'ü 49 yıllığına kiralamak için ihale yapacak. 23 Ekim'de yapılacağı açıklanan ihaleye 2 şirketin teklif vereceği öğrenildi.

Alarko GYO Muğla Fethiye'de yer alan konaklama tesisi değerleme raporunu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Fethiye'de yer alan konaklama tesisi değerleme raporunu yayınladı.

PDC Pideci 6. şubesini Fethiye'ye açacak!

6. şubesini Fethiye'de açacak olan PDC Pideci, 7. şubeyi Bursa'da açacak. Pideci, geleneksel pide anlayışına yeni bir yorum getirerek zincir olma yolunda planlı büyümesini sürdürüyor.

Muğla Fethiye'de icradan 5.9 milyon TL'ye satılık 5 adet gayrimenkul!

T.C Fethiye 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, Fethiye ilçesi Günlükbaşı Mahallesi'ndeki 5 adet gayrimenkul toplam 5 milyon 958 bin TL bedelle 1 Ekim 2014 tarihinde icradan satılıyor...

fethiye otelleri Haberi

fethiye otelleri

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye Günlükbaşı'nda yer alan 104 yatak kapasiteli oteli satışa çıkarıyor. Satışa konu otelde kazan dairesi, pano odası, kapıcı odası, duş, wc, toplantı salonu, depo, yemekhane, kuaför, dükkan, disko, personel odaları, odalar, çamaşırhane, idari bölümler yer alıyor. 


120 metrekarelik yüzme havuzuna da sahip otelin toplam bedeli 3 milyon 132 bin 800 TL olarak belirlendi. Açık artırma suretiyle yapılacak ihale; 4 Ağustos günü saat 11.40 ile 11.50 arasında Fethiye Adliyesi Ek Binası'ndaki 1. İcra Müdürlüğü girişindeki koridorda yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

ERENBELENİ MEVKİ FETHİYE 1.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2010/928


T.C. FETHİYE l.İCRA DAİRESİ 2010/928 TLMT. TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NOT.l TAŞINMAZIN


Özellikleri : Muğla ili Fethiye ilçesi Günlükbaşı Malı. Ercnbclcni Mevkiinde...