26 / 07 / 2024

fethiyespor tesislerinde inşaat ne zaman bitecek

fethiyespor tesislerinde inşaat ne zaman bitecek

PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan spor salonu inşaatı nedeniyle antrenman sahasından oldu. Antrenman için saha aranmaya başlandı...

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Aydın'da inşaat sektörü temsilcileri bir araya geldi!

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Aymendo Tesislerinde düzenlediği toplantıda inşaat sektörünün tüm taraflarını bir araya getirdi. Toplantıya 250 üye katıldı.

TAI İnşaat Kazan sosyal tesisleri cami inşaatı işini ihale edecek!

TAI İnşaat Ankara İli Kazan İlçesinde yer alan sosyal tesislerinde anahtar teslim usulü ile cami inşaatı işini ihale edecek. İhaleye iştirak etmek isteyenler 9 Eylül 2014 saat 11:00'ya kadar TAI İnşaat'a başvurmaları gerekiyor..

Fethiyespor antrenman sahasında inşaat başladı!

PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan spor salonu inşaatı nedeniyle antrenman sahasından oldu. Antrenman için saha aranmaya başlandı...

Demiryürek İnşaat yeni inşaat projelerine yönelecek!

Demiryürek İnşaat Genel Müdürü Ahmet Demiryürek, inşaat malzemeleri, hazır beton ve tuğla satışı yapan firmalarının 2014 yılında yeni inşaat projelerine yöneleceğini söyledi. Demiryürek, 12 bin metrekarelik tesislerinde 60 kişilik kadroyla hizmet veriyor.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

fethiyespor tesislerinde inşaat ne zaman bitecek Haberi

fethiyespor tesislerinde inşaat ne zaman bitecek


PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan spor salonu inşaatı nedeniyle antrenman sahasından oldu. İnşaat nedeniyle antrenman sahası iş makinalarına kalırken takım, antrenman için saha aramaya başladı. 


Şanlıurfaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle Fethiye'ye dönen Fethiyespor, bu sevincini fazla yaşayamadı. Verilen tatilin ardından dün kulüp binasında toplanan Fethiyespor kafilesi, antrenman sahalarında iş makineleri ile karşılaştı. Olaya tepki gösteren Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpek, yükselişe geçmiş bir takımın önünün başka türlü kesilemeyeceğini söyledi. 


Antrenman sahalarının şantiye alanına döndüğünü belirten İpekoğlu, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün bu tavrının anlaşılamaz olduğunu açıkladı. 


Çalışmaların 2,5 ay sonra da başlayabileceğini anlatan İpekoğlu, "Urfa deplasmanı dönüşünde futbolcularımızın Çarşamba günü Adana Demirspor ile yapacağımız maç öncesi hazırlanması için kullanacağı sahayı şuan...