02 / 05 / 2024

Fethullah Gülen odası

Fethullah Gülen odası

Kamu Hastaneler Birliği’ne devredilen Özel Şifa Hastanesinde, 99’luk siyah tespih asılı bulunan özel odanın FETÖ/PDY lideri Fethullah Gülen’e ait olduğu ileri sürüldü..

İşte Fethullah Gülen'in odası!

Darbe girişimi kapsamında, FETÖ'yle bağlantılı olduğu iddiasıyla Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı. Yamanlar Koleji'nde, Fethullah Gülen'in, Türkiye'deyken kullandığı ve özel görüşmelerini yaptığı iddia edilen odada da arama yapıldı.

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Ziraat odasından çiftçiye indirimli fiyattan gübre desteği! 25 Nisan gübre fiyat listesi

Çorum Ziraat Odası, artan girdi maliyetleri nedeniyle zor günler geçiren ve tarlasına gübre atamayan çiftçilere yardım elini uzattı.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emine Gülen Tek tarafından kuruldu.

Gürsel Baran'dan kurumlar vergisi açıklaması!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, kurumlar vergisinde öngörülen artışın işletmelere yük oluşturacağını belirtti.

Fethullah Gülen odası Haberi

Fethullah Gülen odası

Merkez Aziziye İlçesin’de 2005 yılında açılan, 112 yataklı, 35 uzman doktor ile 350 kadar personelin çalıştığı Özel Şifa Hastanesi’nin kapısına, paralel yapıya yönelik başlatılan soruşturma kapsamında SGK’nın sözleşmeyi yenilememesi ve çalışma ruhsatının askıya alması üzerine geçtiğimiz Ocak ayında kilit vuruldu. 15 Temmuz’da başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminden sonra el konulan hastane, Doğu Anadolu’nun 13 iline hizmet veren Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine ek bina yapıldı. 



 


Yaklaşık 16 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan hastanede lüks döşenen ve içerisinde bazı gizemli odaların bulunması ise dikkat çekti. Vestiyere asılı 99 siyah Oltu taşından yapılan tespih bulunan odanın Fethullah Gülen’e ait özel oda...